Tietoa meistä

Eazybreak iOS-sovellus - Aloitus

Eazybreak tuo työsuhde-edut puhelimeen

Eazybreak on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys. Perustajamme olivat tuolloin tottuneet käyttämään paperisia lounasseteleitä. Eräänä päivänä he kyllästyivät toimintamallin hankaluuteen ja kankeuteen ja ajattelivat: “Tähän on oltava parempi keino.” Syntyi ajatus sähköisestä Palvelusta, joka automatisoi yrityksen työsuhde-etujen hallinnan, maksamisen ja laskutuksen. Lisäksi Palvelulla voitaisiin hoitaa kauppiaan puolesta automaattisesti ja kustannustehokkaasti laskutus- ja tilitysprosessit.

Eazybreak mullisti lounasmaksamisen tuomalla markkinoille vuonna 2010 mobiililounassetelin. Palvelua on kehitetty jatkuvasti vastamaan yhä paremmin asiakkaittemme tarpeita.  Tänä päivänä Eazybreak tarjoaa joustavan ratkaisun – sekä työnantajalle että kauppiaalle – perinteiseen lounassetelimalliin sekä sopimusruokailun maksamiseen. Lounasedun rinnalle on helppoa ja kustannustehokasta ottaa käyttöön myös liikunta- ja kulttuurisetelit sekä työmatkustuksen tukemiseen tarkoitettu Eazybreak Työmatkaseteli.

Eazybreak on yritys, joka tuo hyötyjä ja säästöä jokaiselle ketjun toimijalle: työnantajalle, työntekijöille sekä palveluita tarjoaville kauppiaille. Jatkuvasti kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu jo lähes 100 000 käyttäjää yli 200 yrityksestä. Eazybreak Palvelun etuja hyödyntävät mm. Tieto Oyj, Yliopiston Apteekki, Suomen UNICEF ry sekä useat muut yritykset pankki- ja vakuutus-, IT- sekä palvelualojen sektoreilta. Lisäksi Palvelumme täysin automatisoituja laskutus- ja tilitysprosesseja hyödyntävää yli 4 000 palveluntarjoajaa. Näiden joukossa ovat mm. Sodexo, Elixia kuntokeskukset, kaikki Suomen R-kioskit sekä Ravintola Factory.

 

Eazybreak Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku
Eazybreak on Kauppalehden kasvuyritys 2016

 

Eazybreak on Kauppalehden Menestyjä- sekä kasvuyritys vuonna 2016. Sertifikaatit myönnetään yritykselle, jonka liiketoiminnan kannattavuus, rahoitus ja maksuvalmius ovat vakaalla pohjalla sekä joka on kasvanut edellisillä kolmella tilikaudella toimialansa keskiarvoa 10 prosenttiyksikköä nopeammin.

Arvostamme vihreyttä ja innovatiivisuutta

Eazybreak Oy palkittiin vuonna 2011 tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnolla. Siitä lähtien olemme pyrkineet kehittämään palveluitamme yhä paremmiksi sekä panostaneet kasvuun. Luonnon säästäminen on Palvelumme jatkuvan kehityksen sekä innovatiivisuuden ohella meille tärkeää.

Katso tästä, mitä Patentti- ja rekisterihallitus PRH kirjoitti INNOSUOMI-palkinnoista 2011.

Eazybreak-materiaalit

PNG-logo:   Eazybreak Logo brown