Tietoa meistä

Eazybreak on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys. Perustajamme olivat tuolloin tottuneet käyttämään paperisia lounasseteleitä. Eräänä päivänä he kyllästyivät toimintamallin hankaluuteen ja kankeuteen ja ajattelivat: “Tähän on oltava parempi keino.” Syntyi ajatus sähköisestä Palvelusta, joka automatisoi yrityksen työsuhde-etujen hallinnan, maksamisen ja laskutuksen. Lisäksi Palvelulla voitaisiin hoitaa kauppiaan puolesta automaattisesti ja kustannustehokkaasti laskutus- ja tilitysprosessit.

Eazybreak mullisti lounasmaksamisen tuomalla markkinoille vuonna 2010 mobiililounassetelin. Palvelua on kehitetty jatkuvasti vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.  Tänä päivänä Eazybreak tarjoaa joustavan ratkaisun – sekä työnantajalle että kauppiaalle – perinteiseen lounassetelimalliin sekä sopimusruokailun maksamiseen. Lounasedun rinnalle on helppoa ja kustannustehokasta ottaa käyttöön Eazybreak liikunta- ja kulttuuri liikunta- ja kulttuurieduille, sekä työmatkustuksen tukemiseen tarkoitettu Eazybreak työmatka.

Eazybreak Oy:n liiketoiminta myytiin kesällä 2020 Sodexo Benefits and Rewards Services:lle, joka on globaali markkinajohtaja työsuhde-etujen toimialalla. Uusi omistaja totesi kuitenkin, että Eazybreakille löytyy parempi koti ePassi Payments Oy:n riveistä. Maaliskuussa 2021 tehtiinkin uusi liiketoimintakauppa, jolla Eazybreak Oy:n omistus siirtyi ePassi Payments Oy:lle kokonaisuudessaan. Eazybreakin liittyminen Epassiin oli erittäin luonnollinen päätös. Kaksi yritystämme ovat yhdessä mullistaneet työsuhde-etujen markkinan Suomessa niin, että tänä päivänä mobiiliratkaisut ovat ehdottoman välttämättömiä suomalaisille työnantajille. Globaalisti Suomi on mobiiliratkaisujen kehityksen ansiosta muotoutunut työsuhde-etujen suunnannäyttäjäksi, sillä muualla suositaan edelleen valtaosin paperilipukkeita sekä maksukortteihin pohjautuvia ratkaisuja.

Eazybreak on yritys, joka tuo hyötyjä ja säästöä jokaiselle ketjun toimijalle: työnantajalle, työntekijöille sekä palveluita tarjoaville kauppiaille. Jatkuvasti kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu jo 200 000 käyttäjää yli 1 000 yrityksestä. Eazybreakin etuja hyödyntävät mm. Tieto Oyj, Yliopiston Apteekki, Azets, Remion Oy, Delta Motor Group, VR Group sekä useat muut yritykset pankki- ja vakuutus-, IT- sekä palvelualojen sektoreilta. Lisäksi palvelumme täysin automatisoituja laskutus- ja tilitysprosesseja hyödyntää lähes 14 000 palveluntarjoajaa. Näiden joukossa ovat mm. Sodexo, Elixia kuntokeskukset, kaikki Suomen R-kioskit sekä Ravintola Factory.

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu ePassi Payments Oy on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen. Epassi palvelee nyt yli 35 000 palveluntarjoajaa, miltei 9 000 työnantajaa ja lähes 1,5 miljoonaa työntekijää. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times palkitsi yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa.

www.epassi.fi

Eazybreak on Kauppalehden Kasvaja-yritys 2020
Eazybreak on Kauppalehden Menestyjät-yritys 2020

Eazybreak Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus 2020

 

Eazybreak on Kauppalehden Kasvaja ja Menestyjä vuonna 2019. Sertifikaatit myönnetään yritykselle, joka on kasvanut edellisillä kolmella tilikaudella toimialansa keskiarvoa 10 prosenttiyksikköä nopeammin, ja jonka ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Eazybreak Oy:lle on myönnetty myös Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus. AAA-luottoluokitus tarkoittaa, että yrityksen liiketoiminta on kannattavaa ja vakavaraista, yhtiöllä ei ole merkittävää velkaa ja sen maksuvalmius on erinomainen.

Arvostamme vihreyttä ja innovatiivisuutta

Eazybreak Oy palkittiin vuonna 2011 tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnolla. Siitä lähtien olemme pyrkineet kehittämään palveluitamme yhä paremmiksi sekä panostaneet kasvuun. Luonnon säästäminen on Palvelumme jatkuvan kehityksen sekä innovatiivisuuden ohella meille tärkeää.

Katso tästä, mitä Patentti- ja rekisterihallitus PRH kirjoitti INNOSUOMI-palkinnoista 2011.

Eazybreak-materiaalit

PNG-logo: