yhteystiedot

Kaipaatko apua Eazybreakin käyttämisessä?

Usein kysytyistä kysymyksistämme löydät vastauksen monia asiakkaitamme askarruttaviin asioihin. Ja asiakastukemme auttaa Eazybreakin käyttöön ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, arkisin klo 8:00-17:00:

Email: info@eazybreak.com

Puh: 020 740 2730 *

* Puhelusta veloitetaan matkapuhelinoperaattorisi hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm) tai normaali paikallisverkkomaksu (pvm).

Eazybreak Oy
Y tunnus: 2304493-8
Kutomotie 16,
00380 Helsinki

Eazybreak-tiimi

Hallinto

JOHN LINDSTRÖM

Toimitusjohtaja

john.lindstrom(at)eazybreak.com
050 441 6879

John tuntee olevansa kotonaan konsultoidessaan asiakasyrityksen johtoporrasta. Hänellä on vahvaa kokemusta henkilöstön työhyvinvoinnin sekä sen kehittämispalveluiden myynnistä. 

TEIJA RITARI

Operatiivinen johtaja

teija.ritari(at)eazybreak.com

Teija on hymyssä suin kulkeva operatiivisen toimintamme vastuuhenkilö. Hänellä on pitkä kokemus asiakaspalvelusta ja laadunvalvonnasta, ja näiden osa-alueiden kehittäminen kuuluu häneen vastuullensa.

NIKO KANGASMAA

Projektipäällikkö

niko.kangasmaa(at)eazybreak.com

Niko on analyyttinen monessa mukana oleva työmies, jonka tehtävät liittyvät useimpina päivinä markkinointiin ja tuotehallintaan.

SONJA KOSKINEN

Projektityöntekijä

sonja.koskinen(at)eazybreak.com

Sonjan vastuulla ovat Eazybreakin päivärutiineista laskutuksen hallinnointi ja asiakaspalvelun tukitoiminnot. Nämä hommat sujuvat päättymättömällä positiivisuudella suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi tai englanniksi.

Yritysmyynti

myynti@eazybreak.com

Työsuhde-etuja voi hallinnoida kahdella tavalla: helpolla tai vaikealla. Anna meidän vapauttaa yrityksesi aikaa tärkeämpään tekemiseen kuin paperilippujen ja maksukorttien pyörittämiseen.

EETU KLINGBERG

Myyntipäällikkö

eetu.klingberg(at)eazybreak.com
046 921 1175

Eetun vastuulla Eazybreakissä on uusasiakashankinta, erityisesti suuret ja keskisuuret asiakkuudet.

TIMO KARHUNEN

Myyntipäällikkö

timo.karhunen(at)eazybreak.com
040 350 8222

Timo on myynnin ammattilainen, jonka sydämen asiana on ilahduttavien kokemusten luominen asiakkaillemme. Häneltä sujuvat kaikki myynnin eri vaiheet ja kehitystehtävät sujuvasti.

Käyttöpaikat & IT

myynti@eazybreak.com

 

MARIANNE HASSI

Senior myyntipäällikkö

marianne.hassi(at)eazybreak.com
050 331 3426

Mariannen arkeen kuuluu käyttöpaikkaverkostomme kasvattamista sekä uusien yritysasiakkaidemme kanssa neuvottelemista. Pohjoisen pakkasten tuomalla kestävyydellä ja päättäväisyydellä Mariannella pysyy pää kylmänä kovassakin kiireessä.

ARLENA URJO

Kauppiasmyynti

arlena.urjo(at)eazybreak.com
040 847 9197

Arlena vastaa käyttöpaikkaverkostomme kasvattamisesta. Nuorekkaalla innolla ja iloisella asenteella hän tulee toimeen vaativimmissakin myyntitilanteissa.

ANTTI HATVALA

Chief Technology Officer (CTO)

antti.hatvala(at)eazybreak.com

Antille on kertynyt mittava kokemus vaativien web- ja mobiilisovellusten rakentamisesta, tuotekehityksestä sekä sovellusarkkitehtuurin kehittämisestä. Siten Antti on oikea tyyppi varmistamaan sen, että Eazybreakin järjestelmät toimivat luotettavasti ja että uudet ominaisuudet siirtyvät notkeasti ideointipöydältä tuotantoon.

FURQAN RAZA

Full-Stack Developer

furqan.raza(at)eazybreak.com

Furqan hoitaa Hatvalan Antin kanssa Eazybreakin kehitystehtävät nopeasti ja varmasti – niin backendissä kuin myös frontendissä. Operatiivisten ongelmatilanteiden selvittäminen hoituu Furqanilta käden käänteessä ja lopputuloksena syntyy kestäviä ratkaisuja.

Työllistätkö kymmeniä henkiä? Pyydä meiltä tarjous!

Oletko kiinnostunut tarjoamaan työntekijöillesi työsuhde-etuja tai liittymään Eazybreak -käyttöpaikkaverkostoon? Pyydä tarjous myynniltämme – tai voit toki valita mieluisimman kontaktin alta ja olla meihin yksittäinkin yhteydessä. Parhaiten saat meidät kiinni arkisin klo 8:00-16:00 välillä. Lupaamme kuitenkin vastata mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Ota yhteys myyntitiimiimme

myynti@eazybreak.com
020 740 2730

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite/ OVT0037 23044938

Operaattori: Maventa (003721291126)
Aineistomuoto: Finvoice

Sähköpostin (2304498E@scan.netvisor.fi) liitetiedostona toimitetut laskut 

Eazybreak Oy
2304498
PL100
80020 Kollektor Scan

Ota yhteyttä tai jätä palautetta sovelluksestamme

Kaipaatko lisätietoja Eazybreak-eduista ja niiden hallinnoinnista? Tai onko sinulla ollut ongelmia Eazybreak-etujen käyttämisen kanssa? Laita meille viestiä niin ratkaistaan tilanteesi parhain päin.

Katso Tietosuojaselosteemme

Kun Eazybreak-sovellus ei toimi, niin kerrothan meille yhteystietosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot matkapuhelinmallistasi ja puhelimen käyttöjärjestelmästä. Kuvaile lisäksi ongelmasi ja sen toistuvuus tarkasti. Nämä tiedot auttavat meitä selvittämään ongelman syyn mahdollisimman nopeasti, ja ratkaistuamme tilanteen kerromme siitä sinullekin.
Tähdellä *merkittyihin kysymyksiin tarvitsemme vastauksen, jotta pystymme tutkimaan ongelmaasi mahdollisimman tarkasti.

Koko Nimi:*

Sähköposti:*

Yritys:*

Puhelinnumero:

Mitä puhelinta käytät? (Esim. iPhone 5S tai Lumia 920)*

Mikä käyttöjärjestelmä puhelimessasi on?*

AndroidiOSWindows PhoneMuu?

Mitä käyttöjärjestelmän versiota käytät? (esim. Android 4.4.4 tai iOS 8.0)

Kuvaile sovelluksessa esiintyvä ongelma:*

Onko ongelma esiintynyt useammin kuin kerran?*
Vain KerranUseasti

Haluatko kertoa meille jotakin muuta?

Liitä tiedosto, esim. kuvakaappaus

Katso Tietosuojaselosteemme