yhteystiedot

Kaipaatko apua Eazybreakin käyttämisessä?

Usein kysytyistä kysymyksistämme löydät vastauksen monia asiakkaitamme askarruttaviin asioihin. Ja asiakastukemme auttaa Eazybreakin käyttöön ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, arkisin klo 8:00-17:00:

Email: [email protected]
Puh: 020 740 2730 *

* Puhelusta veloitetaan matkapuhelinoperaattorisi hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm) tai normaali paikallisverkkomaksu (pvm).

Eazybreak Oy
Y tunnus: 2304493-8
Linnoitustie 11,
02600 Espoo

Eazybreak-tiimi

Hallinto

JOHN LINDSTRÖM

Toimitusjohtaja
john.lindstrom(at)eazybreak.com
050 441 6879

John tuntee olevansa kotonaan konsultoidessaan asiakasyrityksen johtoporrasta. Hänellä on vahvaa kokemusta henkilöstön työhyvinvoinnin sekä sen kehittämispalveluiden myynnistä. 

NIKO KANGASMAA

Projektipäällikkö
niko.kangasmaa(at)eazybreak.com

Niko on analyyttinen monessa mukana oleva työmies, jonka tehtävät liittyvät useimpina päivinä markkinointiin ja tuotehallintaan. Nikon tehtävänä on pohtia, miten asiakkaiden toiveet ja haaveet muunnetaan ilahduttaviksi tuoteominaisuuksiksi sekä miten niistä kerrotaan ymmärrettävästi asiakkaillemme ja muille kiinnostuneille.

SONJA KOSKINEN (äitiyslomalla 7.9.2020 alkaen)

Asiakkuuspäällikkö

Sonja on omassa elementissään hoitaessaan vastuullaan olevia suurasiakkuuksia auttaen heitä vastaan tulevissa ongelmissa. Asiakkaidemme auttamisen lisäksi Sonjan työlistalla on laskutukseen ja asiakaspalvelumme tukitoimintoihin liittyviä tehtäviä.

JANIKA KAARTOAHO

Projektityöntekijä
janika.kaartoaho(at)eazybreak.com

Nauravainen Janika auttaa suurasiakkaitamme päivittäisessä Eazybreakin käytössä ja yhteistyön kehittämisessä. Vastapainona Janika hoitaa laskutustamme sen vaatimalla tarkkuudella ja huolellisuudella.

 

Yritysmyynti

[email protected]

Työsuhde-etuja voi hallinnoida kahdella tavalla: helpolla tai vaikealla. Anna meidän vapauttaa yrityksesi aikaa tärkeämpään tekemiseen kuin paperilippujen ja maksukorttien pyörittämiseen.

EETU KLINGBERG

Sales Lead
eetu.klingberg(at)eazybreak.com
046 921 1175

Eetun vastuulla Eazybreakissä on uusasiakashankinta, erityisesti suuret ja keskisuuret asiakkuudet. Lisäksi Eetu johtaa myyntitiimiämme ja vastaa liiketoimintamme kehityksestä.

JULIA MATIKAINEN

Sales Manager
julia.matikainen(at)eazybreak.com
050 511 0435

Julian vastuulla Eazybreakissä on uusasiakashankinta, erityisesti suuret ja keskisuuret asiakkuudet.

Käyttöpaikat & IT

JOONAS VILMI

Merchant Sales Manager
joonas.vilmi(at)eazybreak.com
0400 617 767

Joonas kasvattaa käyttöpaikkaverkostoamme yhdessä Arlenan kanssa. Viileän asiallisuuden ja rentouden sopiva yhdistelmä takaa sen, että Joonas pärjää keskustelussa kuin keskustelussa.

ANTTI HATVALA

Chief Technology Officer (CTO)
antti.hatvala(at)eazybreak.com

Antille on kertynyt mittava kokemus vaativien web- ja mobiilisovellusten rakentamisesta, tuotekehityksestä sekä sovellusarkkitehtuurin kehittämisestä. Siten Antti on oikea tyyppi varmistamaan sen, että Eazybreakin järjestelmät toimivat luotettavasti ja että uudet ominaisuudet siirtyvät notkeasti ideointipöydältä tuotantoon.

FURQAN RAZA

Full-Stack Developer
furqan.raza(at)eazybreak.com

Furqan hoitaa Hatvalan Antin kanssa Eazybreakin kehitystehtävät nopeasti ja varmasti – niin backendissä kuin myös frontendissä. Operatiivisten ongelmatilanteiden selvittäminen hoituu Furqanilta käden käänteessä ja lopputuloksena syntyy kestäviä ratkaisuja.

Työllistätkö kymmeniä henkiä? Pyydä meiltä tarjous!

Oletko kiinnostunut tarjoamaan työntekijöillesi työsuhde-etuja tai liittymään Eazybreak -käyttöpaikkaverkostoon? Pyydä tarjous myynniltämme – tai voit toki valita mieluisimman kontaktin alta ja olla meihin yksittäinkin yhteydessä. Parhaiten saat meidät kiinni arkisin klo 8:00-16:00 välillä. Lupaamme kuitenkin vastata mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Ota yhteys myyntitiimiimme

[email protected]
020 740 2730

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite/OVT: 003723044938

Operaattori: Maventa (003721291126)
Aineistomuoto: Finvoice

Sähköpostin ([email protected]) liitetiedostona toimitetut laskut 

Eazybreak Oy
2304498
PL100
80020 Kollektor Scan

Ota yhteyttä tai jätä palautetta sovelluksestamme

Kaipaatko lisätietoja Eazybreak-eduista ja niiden hallinnoinnista? Tai onko sinulla ollut ongelmia Eazybreak-etujen käyttämisen kanssa? Laita meille viestiä niin ratkaistaan tilanteesi parhain päin.

Katso Tietosuojaselosteemme

Kun Eazybreak-sovellus ei toimi, niin kerrothan meille yhteystietosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot matkapuhelinmallistasi ja puhelimen käyttöjärjestelmästä. Kuvaile lisäksi ongelmasi ja sen toistuvuus tarkasti. Nämä tiedot auttavat meitä selvittämään ongelman syyn mahdollisimman nopeasti, ja ratkaistuamme tilanteen kerromme siitä sinullekin.
Tähdellä *merkittyihin kysymyksiin tarvitsemme vastauksen, jotta pystymme tutkimaan ongelmaasi mahdollisimman tarkasti.

Koko Nimi:*

Sähköposti:*

Yritys:*

Puhelinnumero:

Mitä puhelinta käytät? (Esim. iPhone 5S tai Lumia 920)*

Mikä käyttöjärjestelmä puhelimessasi on?*

AndroidiOSWindows PhoneMuu?

Mitä käyttöjärjestelmän versiota käytät? (esim. Android 4.4.4 tai iOS 8.0)

Kuvaile sovelluksessa esiintyvä ongelma:*

Onko ongelma esiintynyt useammin kuin kerran?*
Vain KerranUseasti

Haluatko kertoa meille jotakin muuta?

Liitä tiedosto, esim. kuvakaappaus

Katso Tietosuojaselosteemme