Blogi

SME-sales-and-marketing-lead.png

Avoin työpaikka: SME Sales and Marketing Lead

Jaa kirjoitus
  • 2
    Jakoa

**Päivitys 2.4.2020 – koronaviruksen aiheuttamasta turbulenssista johtuen olemme joutuneet keskeyttämään kaikki avoimet rekrytointimme toistaiseksi. Suuri kiitos kaikille jo tehtävää hakeneille.**

**Päivitys 22.1.2021 – rekrytointi on saatettu päätökseen ja olemme palkanneet SME Sales and Marketing Leadin.**

Eazybreak on suomalainen vuonna 2009 perustettu menestyjäyritys, joka kasvaa vuosittain reilut 40 % (viime vuonna noin 49 %). Olemme toimialallamme erittäin vahva toimija varsinkin suurten yritysten joukossa. Etsimme nyt kokenutta myynnin ja markkinoinnin ammattilaista luomaan myyntimme ja markkinointimme uudelleen PK-yritysten tarpeisiin sopivaksi – ja kiihdyttämään kasvuvauhtimme uudelle tasolle.

Tarjoamme kunnianhimoiselle myynnin ja markkinoinnin ammattilaiselle mielenkiintoisen tilaisuuden näyttää, mihin suuntaan työsuhde-etujen toimialaa Suomessa tulee kehittää. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja pääasiallinen sijainti on pääkaupunkiseutu.

 

Mitä Eazybreak tekee?

Eazybreak kehittää markkinaa muokkaavia ratkaisuja työsuhde-etujen (kuten lounassetelit tai liikunta- ja kulttuurietu) hallinnointiin ja käyttämiseen. Älykäs SaaS-palvelumme automatisoi turhan duunin etujen hallinnoinnissa, minkä ansiosta tuomme asiakkaillemme selkeitä aika- ja kustannussäästöjä. Etuja käytetään mobiilisti työntekijän omalla matkapuhelimella, joten olemme täysin paperiton ja kortiton toimija.

Yksinkertaisesti sanottuna me helpotamme asiakkaidemme elämää.

Kokemuksellasi luot myyntimme ja markkinointimme uudelleen PK-sektorin tarpeiden mukaiseksi

Ihannetilanteessa sinulla on usean vuoden kokemus B2B-palvelujen myynnistä ja/tai markkinoinnista pienille ja keskisuurille yrityksille. Kokemuksesi ansiosta tunnet PK-yritysten haasteet, päätöksenteon vaiheet ja päättäjien sielunelämän erinomaisesti. Olet ehkä myös johtanut erilaisia myyntikanavia, kuten jälleenmyyntikumppaneita.

Osaat kääntää tietosi konkreettisiksi myynti- ja/tai markkinointitoimenpiteiksi, joilla luodaan pitkäkestoisia asiakkuuksia. Tiedät millä viesteillä ja missä kanavissa saavutat parhaat mahdolliset tulokset.

Omistat Eazybreakin myynti- ja markkinointiprosessit PK-sektorille

Tärkein tehtäväsi on omistaa myynti- ja markkinointiprossessimme PK-sektorin asiakkuuksille. Vastaat pienten ja keskisuurien yritysasiakkaidemme määrän kasvattamisesta ja tiedät miten siinä onnistutaan. Luot meille aivan uusia prosesseja tehokkaaseen asiakashankintaan vastaten samalla oman segmenttisi asiakaspidosta.

Johdat ja organisoit myynnin ja markkinoinnin kanaviamme yhdessä valikoitujen kumppanien kanssa, joten kannattavuuslaskelmat ja kumppanuussuhteiden johtaminen ovat sinulle tuttuja asioita. Tunnet modernit myynnin ja markkinoinnin teknologiat hyvin ja osaat valita kasvumme takaamiseksi niistä sopivimmat käyttöön.

Tervetuloa näyttämään muille suuntaa edelläkävijänä

Lähetä työhakemuksesi palkkatoiveineen 20.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, ja prosessi etenee alla olevan kaavan mukaan.

  1. Hakija lähettää hakemuksen [email protected]
  2. Eazybreak sopii 15 min puhelinhaastatteluajan
  3. Työhaastattelu toimitusjohtajamme John Lindströmin kanssa
  4. Sopivimman kandidaatin valinta tehtävään

 

Mikä on Eazybreak?

Eazybreak on suomalainen vuonna 2009 perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa sähköisen palvelun työsuhde-etujen hallintaan ja maksamiseen. Liikevaihtomme kasvaa keskimäärin noin 40 % vuodessa (v. 2019 noin +49 %) nyt jo kymmenettä vuotta. Tänä päivänä 185 000 tyytyväistä työntekijää 1 000:sta suomalaisesta yrityksestä käyttää Eazybreakin lounas-, liikunta-, työmatka-, hyvinvointi- ja kulttuurietuja mobiilisti 12 000 paikassa ympäri Suomen. Taustalla etujen jakamista, ennakkosaldojen laskutusta ja muita toimintoja pyörittää pilvipalvelumme käytännössä itsestään. Eazybreakin asiakkaisiin lukeutuu satoja kaikenkokoisia suomalaisia yrityksiä, kuten Tieto, Sitowise, Remion sekä Digia.


Jaa kirjoitus
  • 2
    Jakoa