Blogi

fitness-1348867_1920.jpg

Eazybreak ja Suomen Yrittäjät yhteistyöhön

Jaa kirjoitus

Suomen Yrittäjät on valinnut Eazybreakin viralliseksi yhteistyökumppaniksi luontoiseduissa. Eazybreakin valinnassa korostettiin sähköisen palvelun helppokäyttöisyyttä. Lisäksi mobiilimaksaminen tulee olemaan yhä yleisempää lähivuosina, joten Eazybreakin mobiilipalvelu oli luonteva valinta. Yhteistyö tarjoaa 105 000 Suomen Yrittäjien jäsenyritykselle ja yli 650 000 palkansaajalle mahdollisuuden ottaa käyttöön helppokäyttöinen mobiilipalvelu, jolla yrittäjä voi tarjota itselleen ja työntekijöilleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Suomen Yrittäjien uuden yhteistyön ansiosta yrittäjillä on mahdollisuus hyötyä hyvinvointinsa ylläpidosta myös taloudellisesti.

 

Tilastokeskuksen mukaan lähes 40 prosenttia yrittäjistä tekee yli 50-tuntisia viikkoja säännöllisesti. Yrittäjien työpäivät ovat pitkiä, minkä takia omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää usein retuperälle. Yhteistyömme Eazybreakin kanssa tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille ja myös yksinyrittäjille mahdollisuuden kiinnittää huomiota oman ja työntekijöiden työhyvinvoinnin parantamiseen. Ottamalla käyttöön Eazybreakin mobiilipalvelun työsuhde-eduille yrittäjä voi lisäksi hyödyntää luontaisetujen verovähennyskelpoisuutta ja helpottaa luontaisetujen hallinnointia, sanoo Karri Ruuskanen Suomen Yrittäjistä.

Luontoiseduista syntyy verohyötyä sekä yrittäjille että palkansaajille. Edellytyksenä luontoisetujen hyödyntämiselle on, että edunsaajalle maksetaan rahapalkkaa. Etu sopii kaikenkokoisille yrityksille toiminimiyrittäjiä lukuun ottamatta.

 

Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä Suomen Yrittäjien kanssa. Yksi Eazybreakin toiminnan peruspilareista on hyvinvoinnin edistäminen. On hienoa, että voimme nyt tuoda mobiilimaksamiseen perustuvat palvelumme Suomen Yrittäjien jäsenyritysten saataville siten, että yrittäjät voivat säästää selvää rahaa ja saada verohyötyä samalla, kun yrittäjä ja työntekijät parantavat omaa hyvinvointiaan ja työssä jaksamistaan, sanoo Eazybreakin toimitusjohtaja Antti Känsälä.

Kattava tietopaketti Eazybreakin tarjoamista luontaisetumahdollisuuksista Suomen Yrittäjien jäsenille löytyy täältä. Sivustolta löytyy myös paljon yleistietoa työsuhde-etuihin liittyen, esimerkiksi verohyödyn kriteerit ja kirjanpidon perusteet.

Eazybreak Suomen Yrittäjien verkkosivuilla


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita