Blogi

Reiluusblogi_1_cover.jpg

Eazybreak on reilusti parempi tapa hoitaa työsuhde-edut

Jaa kirjoitus

Työsuhde-etujen tarjoaminen työntekijöille on reilua. Myös etujen tarjoaja ansaitsee mielestämme kaikin puolin reilun kohtelun. Eazybreak tuotteena ja me yrityksenä tarjoamme sinulle juuri sellaista.

Sähköinen Eazybreak on helpoin tie työsuhde-etuihin. Se nopeuttaa etujen hallinnointia ja poistaa turhia prosesseja, jolloin yrityksesi voi keskittää resurssinsa varsinaisen bisneksensä tekemiseen. Helppouden lisäksi olemme panostaneet reiluuteen, mikä näkyy monessa asiassa.

Tiedät missä mennään

Eazybreak pitää sinut aina ajan tasalla työsuhde-etujen kulutuksen suhteen. Sen avulla voit esimerkiksi seurata saldoja reaaliaikaisesti. Hinnoittelukin on selkeää ja läpinäkyvää, joten tiedät tarkkaan mistä maksat ja minkä verran. Luonnollisesti Eazybreak täyttää myös kaikki verottajan uudet ohjeet kohdennetulle maksamiselle.

Pääomat hyötykäyttöön

Koska työsuhde-etujen tarjoaminen tuskin kuuluu yrityksesi ydinbisnekseen, niihin ei kannata sitoa varoja. Perinteiset työsuhde-etusetelit sitovat pääomia, kun koko satsi pitää maksaa aina tilatessa. Eazybreakissa yrityksesi maksaa vasta sitä mukaa, kun etuja käytetään. Näin pääomat vapautuvat käytettäviksi muihin tarpeisiin.

Ei enää hävikkiä

Haluatko rahoillesi täyden vastineen? Eazybreakin myötä voit sanoa heipat perinteisille lounas- ja muille työsuhde-etuseteleille. Kun edut ovat aina työntekijän puhelimessa, ne eivät pääse katoamaan tai vanhenemaan seteleiden tapaan. Eazybreakissa maksat vain oikeasti käytetyistä eduista, et koskaan hävikistä.

Luontokin kiittää

Perinteisten etuseteleiden painaminen, levittäminen ja käyttäminen rasittaa ihmisten lisäksi luontoa. Sama koskee tietysti myös muovikortteja. Kyse ei ole mistään pikkujutusta, kun miettii, kuinka monta seteliä pienessäkin yrityksessä kuukausittain käytetään. Ja mitä isompi yritys, sitä suurempi on tietysti myös rasitus. Eazybreak on siis ympäristöystävällisyydenkin näkökulmasta varsin reilu ratkaisu.

Kokeilujakso palvelumaksutta

Meistä sekin on reilua, ettei kenenkään tarvitse ostaa sikaa säkissä. Siksi yrityksesi voi kokeilla Eazybreakia kahden kuukauden ajan ilman palvelumaksua. Jos ja kun olette sen jälkeen tyytyväisiä ja haluatte jatkaa, saatte palvelun alennetulla tilinkäyttömaksulla 5 €/kk!

Ennakkomaksujen palautus

Me haluamme pitää sinut asiakkaanamme tarjoamalla alan parhaan palvelun. Jos yrityksesi tarpeet kuitenkin muuttuvat matkan varrella, voit irtisanoa sopimuksemme päättymään välittömästi. Tällöin palautamme kaikki yrityksesi maksamat ennakot.


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita