Blogi

new-UI-blog-cover.jpg

Eazybreak-palvelun käyttöliittymä uudistuu

Jaa kirjoitus

Eazybreak täyttää vuonna 2019 jo kymmenen vuotta. Kun palvelumme lanseerattiin vuoden 2010 lopussa se oli teknisesti ja visuaalisesti alan moderneimpia. Vuosien kuluessa alan ja asiakkaiden odotukset ovat muuttuneet, minkä takia uudistamme nyt palvelumme käyttöliittymän. Tutustu uuteen ilmeeseemme alla olevalta videolta.

Selkeä ja moderni ulkoasu sekä käytön helppous

Uusissa käyttöliittymissä on huomioitu ennen kaikkea käytettävyys ja käytön helppous. Uusi käyttöliittymämme on tietysti uuden brändimme mukainen, moderni ja selkeä.

 

Tutut toiminnot edelleen käytössä

Kaikki tutut toiminnot ja raportit löydät edelleenkin Eazybreak-tililtäsi. Muutokset koskevat ensi vaiheessa pääsääntöisesti navigointia ja yleistä visuaalista ilmettä.

 

Toimii myös mobiililaitteilla

Ehkä suurin puute vanhoissa käyttöliittymissämme on ollut se, että niiden käyttäminen mobiililaitteilla on ollut hankalaa. Tämä asia on nyt korjattu ja palvelumme on täysin mobiilioptimoitu. Jatkossa voit siis esimerkiksi tarkistaa työntekijöidesi käyttäjätietoja junamatkalla ollessasi suoraan älypuhelimestasi.

 

Julkaisu kolmivaiheisesti – ensin työnantajan näkymä

Muutokset julkaistaan kolmessa vaiheessa: ensin työnantajan näkymä, seuraavaksi työntekijän työkalut ja sitten kauppiaan käyttöliittymä. Ensimmäiset muutokset näet tililläsi jo syyskuun aikana.


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita