Blogi

EB_Lockup_Wolt_1200x500px.png

Eazybreakilla voi nyt maksaa Woltissa

Jaa kirjoitus
  • 44
    Jakoa

Eazybreak on lisätty maksutavaksi Woltiin. Voit nyt maksaa Woltissa kotiin kuljetettuja tai noudettuja lounasaterioita Eazybreakilla. Lounasedulla voit maksaa enintään 11,30 € tilauksesta, ja loput veloitetaan Eazybreak Lompakostasi. Tarvitset Wolt-tilauksen maksamiseen Eazybreak Lounas -edun, sillä Eazybreak Sopimuslounas -edulla ei voi maksaa Woltissa. Maksutapaa ei myöskään voi käyttää Woltin sovelluksessa, joten tilaukset tehdään toistaiseksi tietokoneen tai puhelimen selaimella osoitteessa www.wolt.com.

Eazybreakin asiakkaat saavat 6,00 € alennuksen ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksesta, kunhan ovat uusia Woltin käyttäjiä. Nyt kannattaa siis lähteä kokeilemaan lounaan tilaamista Woltista. Vilkaise kuitenkin ensin alta muutama tärkeä asia, jotka auttavat alkuun pääsemisessä.

 

Kysymyksiä ja vastauksia Eazybreakista ja Woltista

Olemme koonneet alle tärkeimmät kysymykset ja vastaukset Eazybreak-maksuista Woltissa. Tarkemmat ohjeet löydät Woltin verkkosivuilta.

 

Miten lisään Eazybreakin maksutavaksi Woltiin?
Ohjeet löytyvät täältä: https://wolt.com/fi/fin/helsinki/article/eazybreak

 

Voinko käyttää lounasetua sekä ruoka- että kuljetuskustannusten maksamiseen?
Kyllä voit! Verohallinnon väliaikainen muutos sallii myös kuljetuskustannusten maksamisen lounasedulla.

 

Miten hyödynnän 6,00 € alennuksen ensimmäisessä Wolt-tilauksessani?
Uutena Wolt-käyttäjänä saat 6,00 € alennuksen, kun tilaat aterian ensimmäistä kertaa kuljetettuna kotiisi. Lunasta alennus syöttämällä promokoodi EAZYBREAK Wolt-profiiliisi kohdassa “Syötä promokoodi”, tai lataamalla Wolt-sovellus puhelimeesi tästä linkistä.

 

Voinko maksaa koko tilauksen Eazybreakin lounasedulla?
Verohallinnon päätöksen mukaan lounasetu on henkilökohtainen ja summan tulee olla välillä 6,90 – 11,30 €. Jos tilauksen hinta on yli 11,30 €, voit maksaa tilauksen ylimenevän osuuden Eazybreak-lompakostasi.
Voit tarvittaessa ladata lisää rahaa Eazybreakin lompakkoon valitsemalla Eazybreak-sovelluksen ”Edut” -välilehden yläosasta ”Lataa Saldoa”, tai kirjautumalla Eazybreak-käyttäjätilillesi osoitteessa https://eazybreak.fi/login/fi

 

Millä Eazybreak-eduilla voin maksaa Wolt -tilauksia?
Wolt -tilauksen voi maksaa Eazybreak Lounas -edulla. Tarkistathan ennen tilauksen tekemistä, että sinulla on lounasetu käytössä eikä esim. pelkkää sopimuslounasta. Näet etusi Eazybreak-sovelluksen ”Edut” -välilehdeltä tai Eazybreak-käyttäjätililtäsi osoitteessa https://eazybreak.fi/login/fi

 

Voinko maksaa Wolt -tilaukseni, jos minulla on käytössäni Sopimuslounas?
Wolt -tilauksia ei voi maksaa Eazybreak Sopimuslounas -edulla ollenkaan.

 

Voinko maksaa osan Wolt-tilauksestani Eazybreakilla ja osan jollain muulla maksutavalla?
Toistaiseksi Wolt-tilausten maksuja ei voi tehdä kahdella eri maksutavalla, vaan koko hinta pitää maksaa yhdellä maksutavalla. Jos haluat maksaa yli 11,30 € maksavan tilauksen ja hyödyntää Eazybreak lounasetusi, sinulla pitää olla Eazybreak Lompakossa käytössä ja riittävä summa omaa rahaasi siirrettynä sinne ennakolta.

 

Voinko maksaa Wolt -tilauksen Eazybreakilla, jos minulla ei ole Eazybreak Lompakkoa käytössä?
Voit mahdollisesti maksaa Wolt-tilauksia ilman Eazybreak Lompakkoa. Tilauksen hinnan tulee tällöin olla enintään 11,30 €.

 

Voinko käyttää lounasetuani kotiinkuljetuksen maksamiseen?
Kyllä! Verottajan päätöksen mukaan lounasetua voi käyttää poikkeuksellisesti myös kotiinkuljetuksen maksamiseen.

 

Voinko maksaa minkä tahansa tilauksen Woltissa Eazybreakillä?
Lounasetu käy ruoka- ja juomatilausten maksamiseen eli voit maksaa Eazybreakillä tilatessasi mistä tahansa ravintolasta, mutta et voi käyttää lounasetua esimerkiksi päivittäistavaroiden tai lahjakorttien tilaamiseen.

 

Miksi en voi käyttää lounasetua sovelluksessa?
Eazybreak toimii alkuun ainoastaan osoitteessa www.wolt.com eli selaimella tehtävissä tilauksissa. Teemme kuitenkin kehitystyötä sen eteen, että saamme kaikki lounasmaksutavat toimimaan myös sovelluksessa.

 

Miten maksan tilaukseni Eazybreakillä?
Eazybreak toimii näin ensi alkuun vain osoitteessa www.wolt.com eli selaimella tehtävissä tilauksissa. Kirjaudu siis sisään osoitteessa www.wolt.com ja valitse haluamasi ravintola ja annos. Kun olet valmis tilaamaan, klikkaa kassalla nykyistä oletusmaksutapaasi (esim. Mastercard) ja valitse avautuvasta valikosta Eazybreak. Kun uusi maksutapa on valittu, voit lähettää tilauksen.


Jaa kirjoitus
  • 44
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita