Blogi

Kasvua-kehitystä-ja-kumppanuuksia-Eazybreakin-vuosikatsaus-2018.jpg

Kasvua, kehitystä ja kumppanuuksia – Eazybreakin vuosikatsaus 2018

Jaa kirjoitus
  • 4
    Jakoa

Iloksemme sadat kaikenkokoiset asiakasyritykset ja heidän kymmenettuhannet työntekijänsä ottivat Eazybreakin avoimin mielin käyttöönsä. Tänä päivänä palvelumme piirissä onkin jo lähes 150 000 henkilöä. Pidempiaikaisten asiakkaidemme kanssa kehitimme asiakkuussuhteita molempien kannalta entistä paremmiksi. Kiitos vuoden 2018 menestyksestämme kuuluu siis ehdottomasti kaikille asiakkaillemme.

Kehitys – Eazybreak Combo, verkkopalvelun ulkoasun päivitys ja monta muuta projektia

Tuotekehityksessä käytämme itse kehittämäämme ketterän kehityksen toimintamallia, jonka puitteissa julkaisemme päivityksiä palveluihimme useita kertoja viikossa. Viime vuoden aikana päivitimme verkkopalveluamme ja sovelluksiamme satoja kertoja, mutta muutama projekti on erityisesti jäänyt mieleemme.

Vuoden alussa lanseerasimme Eazybreak Combo -tuotteen, jossa liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut yhdistyvät joustavasti yhteisen saldon alle. Toukokuuta kohti kehitimme palvelujemme tietoturvaa GDPR:n vaatimalla tavalla. Siten meille luovutetut henkilötiedot ovat entistä läpinäkyvämmin saatavilla ja tehokkaammin turvattuina. Syksyn aikana päivitimme verkkopalvelumme ulkoasun selkeyttäen samalla työsuhde-etujen hallinnointia ja työntekijän toimintoja. Eazybreak-sovellukseen lisättiin kunkin työntekijän henkilökohtainen maksuhistoria, jotta etujen käyttöä on helppo seurata missä tahansa tilanteessa.

Kumppanit – 1 900 uutta käyttöpaikkaa & Netvisor-integraatio pienyrityksille

Aloitimme vuoden kuluessa valtavan määrän uusia mahtavia kauppiaskumppanuuksia yli 1 900 toimipisteen liittyessä käyttöpaikkaverkostoomme – muun muassa ABC-liikenneasemat, Hesburgerit, Matkahuollon asiointipisteet ja sadat kuntokeskukset sekä muut liikuntapaikat heidän joukossaan. Yhteensä verkostoomme onkin liittynyt jo yli 10 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen. Olemme innoissamme siitä, että pystymme palvelumme piirissä olevien edunkäyttäjien määrän kasvaessa tarjoamaan palveluitamme myös entistä useammille kauppiaille niin, että mukana oleminen on myös heille mielekästä.

Alkukesästä lanseerasimme ylpeinä Netvisor-integraation, jonka avulla pienyritykset voivat nauttia ennen vain suuryrityksille mahdollisista hyödyistä. Netvisor-integraatio automatisoi työsuhde-etujen jakamisen ja saldonhallinnan lisäksi työntekijätietojen hallinnan ja käytettyjen etujen kirjaamisen palkkahallintoon. Lisätietoja Netvisor-integraatiostamme voit lukea Netvisor Marketplacessa.

Uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi tuo tällä kertaa mukanaan muutoksia henkilöstössämme. Haikein mielin sanomme hyvästit toimitusjohtajanamme vuodesta 2014 toimineelle Antti Känsälälle. Känsälä siirtyy johtamaan vuonna 2016 perustetun liikkuvia pyörähuoltoja tarjoavan Yeply Oy:n kansainvälistymistä. Känsälä on Yeplyn perustajaosakas ja intohimoinen pyöräilijä niin tiellä kuin maastossakin.

Olen todella ylpeä Eazybreak-tiimin aikaansaamista tuloksista viime vuosien aikana. Eazybreak on ollut todella mahtavaa aikaa huimien asiakkaiden ja superin tiimin kanssa. Tätä jengiä tulee ikävä!
 
Jätän Eazybreakin toimarin paikan Johnille luottavaisin mielin. Olemme työskennelleet Johnin kanssa yhdessä kolme vuotta, minkä perusteella uskon 100-prosenttisesti hänen kykyihinsä jatkaa Eazybreakin mahtavaa meininkiä ja menestystä.
–Antti Känsälä, Eazybreak Oy:n toimitusjohtaja 31.1.2019 asti

Antti Känsälä, Eazybreak Oy:n toimitusjohtaja 31.1.2019 asti

Tulevaisuudessa kasvua ja parempaa palvelua

Uutena toimitusjohtajanamme 1.2.2019 alkaen aloittaa John Lindström, joka on toiminut myynti- ja markkinointijohtajanamme vuoden 2016 alusta.

Ensimmäiset kolme vuotta Eazybreakilla ovat olleet huikeita kasvun vuosia niin Eazybreakin osalta, kuin henkilökohtaisestikin. Haluan kiittää Anttia ihan superista työstä Eazybreakin eteen ja hänen positiivisesta esimerkistään. Hyvin luodun perustuksen päälle on hyvä lähteä rakentamaan lisää.

John Lindström, Eazybreak Oy:n toimitusjohtaja 1.2.2019 alkaen

Lindströmin näkemyksen mukaan paras ja ainoa keinomme jatkuvan kasvun ylläpitämiseen on löytää entistä parempia tapoja palvella asiakkaitamme – niin uusia kuin myös vanhoja. Siksi jatkamme innovatiivisten ja kilpailijoista erottuvien palveluidemme kehittämistä kuunnellen ja haastaen yritysasiakkaitamme, kauppiaitamme, käyttäjiämme ja kumppaneitamme.

Jatkamme liiketoimintaamme kasvu-uralla kuten tähänkin asti: tarjoamalla alan parasta ja jatkuvasti kehittyvää palvelua mahtaville asiakkaillemme. Vuosi 2019 näyttää jo nyt erittäin positiiviselta, sillä vuoden alussa palvelumme käytön aloitti yli 20 000 uutta käyttäjää – ja saman verran uusia upeita yhteistyön aloituksia on jo sovittu alkuvuodelle.

John Lindström
 


Jaa kirjoitus
  • 4
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita