Kauppiaan ohjeet – Rekisteröinti

1. Yleistä

Jotta voit hyväksyä Eazybreak-maksutavan toimipaikoissasi, rekisteröi Eazybreak-palveluun

  • kauppiasyrityksesi perustiedot  ja tiliyhteystiedot.
  • toimipaikkojen tiedot eli toimipisteet, joissa Eazybreak-maksutapa vastaanotetaan.

Vähintään pakolliset tiedot* tulee ilmoittaa.

2. Rekisteröinnin aloitus

Siirry rekisteröintilomakkeelle tästä.

3. Yrityksen perustiedot

Tallenna ensin yrityksesi perustiedot.

Yritystiedot* Yrityksen virallinen nimi ja Y-tunnus.
Eazybreak-tiedotteiden sähköpostiosoite* Tähän osoitteeseen toimitamme tärkeät tiedotteet ja infokirjeet (mm. tiedot palvelun uusista ominaisuuksista tai mahdollisista häiriötilanteista.
Tilisi pääkäyttäjän tiedot* Sähköpostiosoite toimii tilin käyttäjätunnuksenasi.

Voit rekisteröinnin jälkeen lisätä pääkäyttäjiä yritystilille. Avaa tarvittaessa käyttöoikeudet myös kirjanpitoon myynti- ja tilitysraporttien seurantaa varten. Käyttöoikeudet voi rajata vain lukuoikeuksiin.

Salasana* Käyttäjätilisi salasana.

Tutustu sopimusehtoihin ja hinnastoon sekä hyväksy ne. Tallenna tiedot Jatka -painikkeella ja siirry tilitystietojen tallennukseen.

4. Tilitystiedot

Tililläsi tulee olla aina ensisijainen pankkitilinumero (IBAN). Valitse tämän jälkeen tilitystapa.

Pankkiyhteystiedot* Kauppiastilityksiäsi varten, IBAN (18 merkkiä)
Tilitystapa*: Tilitykset yhdelle pankkitilille: Tilitämme myynnin ensisijaiselle pankkitilille.
Tilitykset toimipaikkakohtaisella viitenumerolla yhdelle pankkitilille: Tilitämme myynnin ensisijaiselle pankkitilille toimipaikoittain. Toimipaikkakohtaiset vakioviitteet ilmoitat toimipaikan tallennuksen yhteydessä.
Tilitykset eri tilinumerolle toimipaikoittain: Toimipaikkakohtaiset  pankkitilinumerot toimipaikan tallennuksen yhteydessä.

Tallenna tiedot Jatka -painikkeella ja siirry toimipaikkojen tallennukseen.

5. Toimipaikkojen rekisteröinti

Toimipaikkojen lisääminen on välttämätöntä, vaikka yrityksen ja toimipaikan tiedot olisivat samat. Lisää kauppiastoimipaikat seuraavin tiedoin:

Toimipaikan nimi* Asiakkaasi löytävät toimipaikkasi tällä nimellä Eazybreak-palvelussa.
Toimipaikan lyhytnimi*        Näytetään mobiilisetelissä.
Sisäinen tunniste Yrityksesi sisäiseen käyttöön palvelun raportointia varten.
Www-osoite Kotisivujesi internet-osoite.
Eazybreak-tiedotteiden sähköpostiosoite* Tähän osoitteeseen toimitamme tärkeät tiedotteet ja infokirjeet (mm. tiedot palvelun uusista ominaisuuksista tai mahdollisista häiriötilanteista.

Tilityksiin liittyvä tiedot ilmoitetaan vain, jos tilitys halutaan toimipaikkakohtaisesti ennakkoon valitulla pankkiviitteellä tai omalla tilinumerolla.

Pankkitili Toimipaikkakohtainen IBAN–tilitieto (18 merkkiä, ei välilyöntejä).
Pankkiviite  Toimipaikkakohtainen viitetieto. Käytä tarvittaessa viitenumerolaskuria.

Toimipaikassa tarjolla oleva palvelu*

Ruokailu Vastaanotat Eazybreak Lounas- ja Sopimuslounasseteleitä.
Liikunta Vastaanotat Eazybreak Liikuntaseteleitä.
Kulttuuri Vastaanotat Eazybreak Kulttuuriseteleitä.
Työmatka Vastaanotat Eazybreak Työmatkaseteleitä
Hieronta Vastaanotat Eazybreak Hierontaseteleitä
Hammashoito Vastaanotat Eazybreak Hammashoitoseteleitä

Jos toimipaikassa tarjotaan kahta tai useampaa yllämainittua palvelua, tulee toimipaikka rekisteröidä erikseen jokaiselle palvelutyypille.

Liikuntapalvelut: Liikuntapaikan päälaji valitaan alasvetovalikosta.

Kuvausteksti                 Asiakkaasi näkevät kuvaustekstin omalla Eazybreak-tilillään.
Liikuntapalvelut: Lisää liikuntatapahtumien ilmoittautumismaksuun ja maksukuitin toimitukseeen liittyvät ohjeet kuvaustekstiin. Katso erilliset ohjeet tapahtumamaksujen vastaanotosta Eazybreak-tilisi ohjeista.
Toimipaikan osoite* Ilmoita tarkka käyntiosoite (postiosoite), jotta asiakkaasi löytävät toimipaikan karttahaun avulla. Tarkista tarvittaessa www.eazybreak.fi etusivun käyttökohdehausta, että toimipaikkasi osoitetieto tunnistetaan.

Käyntiosoitteen lisätiedoksi voit lisätä tarvittaessa tarkemman sijainnin (esim. ostoskeskuksen nimen, kerroksen tms.). Älä tallenna näitä tietoja katuosoitteeseen, sillä osoitetiedon paikannin ei löydä tuolloin sijaintiasi.

Postiosoite ja postituksen yhteyshenkilö* Ilmoita, jos haluat kauppiastarrat ja myyntimateriaalin muuhun kuin käyntiosoitteeseen. Tallenna myös yhteyshenkilö postitusta varten.
Yhteyshenkilöt  Pääkäyttäjänä sinulla on oikeus kaikkien toimipaikkojen tietoihin. Lisää tarvittaessa rekisteröinnin jälkeen ylläpitäjiä, joilla on oikeus tämän toimipaikan tietoihin (esim. päälliköt, kassahenkilökunta tms).

Vahvista tiedot Tallenna toimipaikka-painikkeella. Lisää samalla tavoin kaikki toimipaikkasi. Valitse Jatka tallennettuasi kaikki toimipaikkasi, jossa vastaanotat Eazybreak-maksuja.

Huom!: Jos toimipaikkasi on ns. suljettu tai sisäinen toimipiste (esim. henkilöstöravintola), voit rekisteröinnin jälkeen muokata toimipaikan tietoja ja asettaa sen näkyväksi vain valituille asiakasyrityksille kohdassa Näytä toimipaikka vain valituille asiakkaille.  Etsi yritysluettelostamme ne asiakkaat, joille tarjoat palveluitasi.

Huom!: Voit halutessasi ottaa toimipaikassa käyttöön Maksukuitin lisätoiminnot– ominaisuuden (ilmoitus suoritetusta maksusta sähköpostiisi tai asiakkaan sähköpostiin paperikuitin toimittamista varten (käytössä mm. liikuntatapahtumien maksuissa) rekisteröinnin jälkeen.

6. Hyväksyminen kauppiaaksi

Kauppiasyrityksesi rekisteröinti on valmis, kun olet tallentanut kaikki toimipaikat.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olemme tarkistaneet ilmoittamasi kauppiastiedot.

Tutustu kauppiastiliisi siirtymällä tilin etusivulle. Voit tarvittaessa muokata kauppiastilin tai toimipaikkojen tietoja. Tutustu myös kauppiastilisi ohjeisiin kohdassa Käyttäjätuki.

Postitamme ilmoittamaasi osoitteeseen Eazybreak-tarrat sekä ohjeet maksutavan vastaanottoon.

Tervetuloa Eazybreakiin!