Kauppiaan ohjeet – Rekisteröinti

1. Yleistä

Jotta voit hyväksyä Eazybreak-maksutavan, toimipaikoissasi, rekisteröi Eazybreak Palveluun

  • kauppiasyrityksesi perustiedot (kaupparekisteritiedot).
  • toimipaikkojen tiedot  eli toimipisteet, joissa Eazybreak-maksutapa vastaanotetaan.

Vähintään pakolliset tiedot* tulee ilmoittaa.

2. Rekisteröinnin aloitus

Siirry rekisteröintilomakkeelle tästä.

3. Kauppiaan rekisteröinti (1/3)

Tallenna ensin yrityksesi kaupparekisteri- ja perustiedot.

Yritystiedot* Yrityksen virallinen nimi ja Y-tunnus.
Eazybreak-tiedotteiden  sähköpostiosoite* Tähän osoitteeseen toimitamme mm. infokirjeet, tiedotteet uusista ominaisuuksista tai mahdollisista häiriötilanteista.
Pankkiyhteystiedot* Kauppiastilityksiin, IBAN (18 merkkiä, ei välilyöntejä).
Tilitykset toimipaikkakohtaisesti Jos valitset tämän, ilmoitat toimipaikkakohtaiset tilitystiedot toimipaikan rekisteröinnin yhteydessä.
Tilisi pääkäyttäjän tiedot* Omat tietosi. Sähköpostiosoite toimii tilin kirjautumistunnuksena.Voit myöhemmin lisätä pääkäyttäjiä tilille. Avaa tarvittaessa käyttöoikeudet myös kirjanpitoon myynti- ja tilitysraporttien seurantaa varten. Käyttöoikeudet voi rajata vain lukuoikeuksiin.
Salasana* Käyttäjätilisi salasana.

Tutustu sopimusehtoihin ja hinnastoon sekä hyväksy ne. Tallenna tiedot Jatka -painikkeella ja siirry toimipaikkojen tallennukseen.

4. Toimipaikkojen rekisteröinti (2/3)

Toimipaikkojen lisääminen on välttämätöntä, vaikka yrityksen ja toimipaikan tiedot olisivat samat. Lisää kauppiastoimipaikat seuraavin tiedoin:

Toimipaikan nimi* Asiakkaasi löytävät toimipaikkasi tällä nimellä Eazybreak Palvelussa.
Toimipaikan lyhytnimi*        Näytetään mobiilisetelissä.
Sisäinen tunniste Yrityksesi sisäiseen käyttöön. Käytetään mm. raportoinnissa.
Www-osoite Kotisivujesi internet-osoite.

Tilityksiin liittyvä tiedot ilmoitetaan vain, jos toimipaikalla on oma pankkitili tai tilitys halutaan toimitettavan ennakkoon valitulla pankkiviitteellä tai omalla tilinumerolla.

Pankkitili Toimipaikkakohtainen IBAN–tilitieto (18 merkkiä, ei välilyöntejä).
Pankkiviite   Toimipaikkakohtainen viitetieto. Käytä tarvittaessa viitenumerolaskuria.

Toimipaikassa tarjolla oleva palvelu*

Ruokailupalvelu Vastaanotat Eazybreak Lounas- ja Sopimuslounasseteleitä
Liikuntapalvelu Vastaanotat  Eazybreak Liikuntaseteleitä
Kulttuuripalvelu Vastaanotat Eazybreak Kulttuuriseteleitä
Työmatkapalvelu Vastaanotat  Eazybreak Työmatkaseteleitä

Jos toimipaikassa tarjotaan kahta tai useampaa yllämainittua palvelua, tulee toimipaikka rekisteröidä erikseen jokaiselle palvelutyypille.

Liikuntapalvelut: Liikuntapaikan päälaji valitaan alasvetovalikosta.

Kuvausteksti                 Asiakkaasi näkevät tämän mainos- ja infotekstin omassa Eazybreak Palvelussaan.
Liikuntapalvelut: Lisää liikuntapahtumien ilmoittautumismaksuun ja maksukuitin toimitukseeen liittyvät ohjeet kuvaustekstiin. Katso erilliset ohjeet tapahtumaksujen vastaanotosta Eazybreak-tilisi ohjeista.
Näytä toimipaikka vain valituille asiakkaille Tärkeää! Valitse tämä vain, jos toimipaikkasi on ns. suljettu tai sisäinen toimipiste. Rekisteröinnin jälkeen voit lisätä toimipaikalle yritysluettelosta ne asiakkaat, joille tarjoat palveluitasi (muokkaa toimipaikan tietoja).
Toimipaikan osoite* Ilmoita tarkka käyntiosoite (postiosoite), jotta asiakkaasi löytävät toimipaikan karttahaun avulla. Tarkista tarvittaessa www.eazybreak.fi etusivun käyttökohdehausta, että toimipaikkasi osoitetieto tunnistetaan.
Yhteyshenkilöt  Pääkäyttäjänä sinulla on oikeus kaikkien toimipaikkojen tietoihin. Lisää tarvittaessa ylläpitäjiä, joilla on oikeus tämän toimipaikan tietoihin (esim. päälliköt, kassahenkilökunta tms).

Vahvista tiedot Tallenna -painikkeella. Lisää näin kaikki toimipaikkasi. Jos toimipaikassa tarjotaan kahta tai useampaa palvelua (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka), tulee toimipaikka rekisteröidä erikseen jokaiselle palvelutyypille.

5. Hyväksyminen kauppiaaksi (3/3)

Kauppiasyrityksesi rekisteröinti on valmis tallennettuasi kaikki toimipaikat.

Aktivoi vielä käyttäjätilisi sähköpostiisi lähetettyjen ohjeiden mukaisesti. Kirjaudu tunnuksillasi Eazybreak-tilille osoitteessa http://www.eazybreak.fi/login. Muokkaa tarvittaessa kauppiastilin tai toimipaikkojen tietoja. Kauppiastilin toiminnoista ja maksutavan vastaanotosta on lisäohjeita kauppiastililläsi kohdassa Kauppiaan ohjeet.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olemme tarkistaneet ilmoittamasi kauppiastiedot. Samalla muut kauppiastilille lisäämäsi henkilöt saavat kirjautumistiedot sähköpostiinsa.

Postitamme toimipaikan osoitteeseen Eazybreak käy täällä –tarrat sekä ohjeet maksutavan vastaanottoon. Jos postitusosoite on eri kuin käyntiosoitteesi, ilmoita postitusosoitetiedot asiakastukeemme (info@eazybreak.com).