Blogi

Myyntipäällikkö-rekrytointi-1200x630.jpg

Lähde myyntipäälliköksi kasvavaan SaaS-firmaan

Jaa kirjoitus
 • 80
  Jakoa

Olet välittävä, ammattimainen ja jännittävä edelläkävijä

Eazybreak on edelläkävijä, ammattimainen, jännittävä ja välittävä
Edelläkävijyys, ammattimaisuus, jännittävyys ja välittäminen ovat Eazybreakin brändin ydin.

Eazybreakin ydin muodostuu edelläkävijyydestä, ammattimaisuudesta, jännittävyydestä ja välittämisestä. Näitä ominaisuuksia arvostamme sinussakin. Olet positiivisesti erottuva persoona, mutta istut silti sulavasti sekä Eazybreakin 9-päiseen joukkoon että asiakkaan neuvottelupöytään. Olet tehnyt muutaman vuoden konsultatiivista ratkaisumyyntiä yritysasiakkaille, ehkä jopa HR- tai talouspäättäjille. Ohjaat itse itseäsi aktiivisesti kehittyen ja sytyt asiakkaidesi aidosta auttamisesta, et pelkästään kylmästä klousauksesta. Kielitaitoa sinulta löytyy ainakin suomen ja englannin kielissä, ruotsi ja muut kielet ovat mieluisa lisä.

Arvostamme lisäksi tietynlaista erityisosaamista, joten voit saada plussapisteitä mm. seuraavista taidoista:

 • Suomessa yleisesti käytössä olevien henkilöstöetujen ja niiden hallinnoinnin tuntemus
 • Ruotsin tai muun kolmannen kielen hallitseminen
 • HR- ja talousjohdolle myynnin kokemus
 • Omat laaja-alaiset verkostot
 • Perusymmärrys SaaS-liiketoiminnasta & yritysten tietojärjestelmistä (palkka- ja henkilöstöhallinnan järjestelmät erityisesti)

Keskeisimmät työtehtäväsi

Tärkein tavoitteesi on varmistaa osaltasi Eazybreakin kasvaminen Suomen suurimmaksi työsuhde-etujen maksuratkaisuksi. Emme myy siitä mistä aita on matalin, vaan mietimme mikä on oikeasti asiakkaalle paras ratkaisu – eettinen ja välittävä ote myyntiin on siis vaatimuksemme sinullekin. Myyt tuotteitamme ja palveluitamme suurille ja keskisuurille yrityksille sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Viikottaisiin työtehtäviisi kuuluu monipuolisia myynnin ja asiakkuudenhoidon toimenpiteitä, mm.

 • Uusien liidien tunnistamista ja kontaktointia
 • Nykyisen prospektilistamme läpikäymistä
 • Uusien asiakkuuksien johdattamista Eazybreak-perheeseen
 • Asiakkuuksien johtamista (pääasiassa itse myymäsi asiakkuudet)
 • Osallistumista myyntiprosessien ja tuoteperheemme kehittämiseen

Työskentelypaikka, palkka ja edut

Toimistomme sijaitsee Kutomotiellä, Helsingin Pitäjänmäessä. Valitettavasti emme tarjoa näköalapaikkaa – ellet satu pitämään betonista keskimääräistä enemmän – , mutta oletamme näkevämme sinua toimistolla viikoittain. Jotkin asiat kun on yksinkertaisesti selkeämpää käydä läpi kasvokkain. Muutoin olemme työskentelypaikkasi suhteen joustavia, joten etäpäiviä saat pitää tarpeen mukaan. Saat käyttöösi moderneja myynnin työkaluja (CRM:stä prospektointityökaluihin), joilla työnteko onnistuu mistä tahansa Suomessa.

Olennaista on, että hoidat hommasi kunnialla – työn tulokset puhuvat puolestaan. 

Palkkasi tulee muodostumaan pohjapalkasta ja tulosperusteisesta provisiosta. Työvälineeksesi saat MacBookin, minkä pariksi tarjoamme sinulle matkapuhelinedun. Hyvä työterveyshuoltokin on käytettävissäsi, jos niin käy että sellaista tarvitset. Ja koska elämme, kuten opetamme, niin saat käyttöösi Eazybreak mobiiliedut lounaaseen sekä liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkaan. Lisäksi toimitiloistamme löytyy mm. ilmainen kuntosali sekä pyöräparkki suihkuineen ja pukuhuoneineen.

Hae paikkaa nyt – paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä

Kerro meille 15.3.2019 mennessä, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme, niin voit päästä rakentamaan suomalaista kasvutarinaa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen osoitteeseen jobs(at)eazybreak.com 15.3.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana niiden saapumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme John Lindström
john.lindstrom(at)eazybreak.com
050 441 6879

 

Mikä on Eazybreak?

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin. Suomalainen mobiilipalvelumme tekee lounas-, liikunta-, työmatka- ja kulttuurietujen maksamisesta ja hallinnoinnista entistä helpompaa ja reilumpaa kaikille osapuolille. Aloitimme taistelumme kömpelöitä, paperisia, lounasseteleitä vastaan vuonna 2009 ja toimme mobiilisetelimme markkinoille 2011. Luomme asiakkaillemme nykyaikaisia ja jännittäviä kokemuksia pitkälle automatisoidun järjestelmämme avulla. Eazybreak mobiiliseteleillä voi käyttää työsuhde-etuja yhteensä yli 10 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen, ja verkostomme kasvaa 50 paikalla viikossa. Tänä vuonna palveluitamme käyttää yli 150 000 työntekijää Digian, Tiedon, Azetsin, Elenian, Delta Auton sekä Helsingin ja uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kaltaisista yrityksistä yhteensä yli 70 000 000 € arvosta.


Jaa kirjoitus
 • 80
  Jakoa