Usein kysyttyä

Mikäli et löydä alta etsimääsi vastausta, käännythän asiakastukemme puoleen:

Tuki: info@eazybreak.com (klo 8-17 arkisin) Puh 0207 40 2730

Työntekijää pyydämme kääntymään oman työnantajansa puoleen seuraavissa asioissa:

 • käyttäjätilin avaukseen, tilitietojen muutoksiin ja tilin poistoon liittyvät kysymykset
 • edun arvoon ja jakoon liittyvät kysymykset

Eazybreak-tuki auttaa työntekijää maksamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa ja teknisissä ongelmatilanteissa.

 

Yleistä

Eazybreak on maksutapa työnantajan tukemiin henkilöstöetuihin (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka). Eazybreak on matkapuhelimen näytölle tilattava mobiiliseteli, joka esitetään kauppiaan kassalla maksuna ostosta.
Eazybreak -maksut ovat työnantajasi tukemia. Työnantajasi maksaa osan Eazybreakin kautta tarjotuista henkilöstöeduistasi. Maksutapa on joustava ja ekologinen – ja kulkee näppärästi matkapuhelimessasi.

Käyttöönotto

Työnantajasi rekisteröi tietosi Eazybreak Palveluun. Kun rekisteröinti on tehty, saat automaattisesti ohjeet tilin käyttöönotosta sähköpostiisi. Ole tarvittaessa yhteydessä työnantajaasi.
Tarkista löydätkö sähköpostia osoitteesta noreply@eazybreak.com. Tarkista myös roskapostisi. Muussa tapauksessa, ole yhteydessä työnantajaasi, joka voi avata sinulle käyttöjätilin tai toimittaa uuden sähköpostin tilin käyttöönotosta.
Työnantajasi määrittelee säännöt edun käyttöön. Tarkista työnantajaltasi, miten edut, niiden jakautuminen ja omavastuuosuutesi perintä yrityksessänne käsitellään.
Tarkista työnantajaltasi kumman seuraavista malleista työnantajasi on valinnut:
1) Työnantajasi veloittaa omavastuuosuudet palkastasi jälkikäteen sen mukaan, miten olet etuja käyttänyt.
2) Maksat omavastuuosuutesi ennakkoon verkkomaksuna käyttäjätilisi Osta seteleitä-toiminnolla. Katso video
Saat setelit käyttöösi, kun olet hyväksynyt palvelun käyttöehdot ja tallentanut matkapuhelinnumerosi tilillesi.
Setelit jakautuvat automaattisesti käyttöösi tai lataat ne itse maksamalla omavastuuosuutesi ennakkoon verkkomaksuna. Tarkista työnantajaltasi kumman jakomallin työnantajasi on valinnut.
Setelit jakautuvat automaattisesti heti hyväksyttyäsi palvelun käyttöehdot. Jatkossa setelit jakautuvat automaattisesti tilillesi kuukauden 1. päivä niinä kuukausina, jolloin työnantajasi jakaa edun. Tarkista lisätiedot työnantajaltasi.
Lataat setelit käyttöösi käyttäjätilisi Osta seteleitä–toiminnolla. Palvelu kertoo, miten paljon ja miten monta seteliä voit kullakin kerralla ostaa.
Kun setelit ovat latautuneet käyttöösi, voit suorittaa maksuja kauppiastoimipaikkoihin. Työnantajan tukiosuus lisätään automaattisesti etuseteliin.

Katso ohjevideo

Voit ostaa setelit käyttöösi ennakkoon ja käyttää seteleitä tarpeesi mukaan. Seteleitä ei tarvitse käyttää samana päivänä kun lataat setelit verkkomaksuna tilillesi.

Kirjautuminen Eazybreak-tilille

Käytä sovelluksen (iOS ja Android) Unohditko salasanasi linkkiä vaihtaaksesi salasanasi. Sama toiminne löytyy myös nettisivuiltamme.

Tilaa linkki salasanan vaihtolomakkeelle

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Mikäli et muista, mitä sähköpostiosoitetta on käytetty rekisteröinnissä, tarkista se työnantajaltasi. Salasanasi voit vaihtaa Unohditko salasanasi toiminnolla sovelluksessa tai nettitilillä.
Ole huolellinen syöttäessäsi kirjautumistunnuksiasi palveluun, jokaisella merkillä on merkityksensä.

Maksaminen

Voit maksaa työnantajasi tukemia etuja (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka), kun sinulla on seteleitä eli käyttöoikeuksia Eazybreak-tililläsi. Varmista työnantajaltasi mitä etuja saat käyttöösi.
Eazybreak-maksutapa käy maksuvälineenä kauppiastoimipaikoissa, jotka ovat rekisteröityneet Eazybreak Palveluun. Kauppiaat löydät helposti karttahaustamme. Kauppiaan tunnistat myös Eazybreak käy täällä tarrasta.

Työnantajasi on voinut rajata käyttöpaikkoja, jos käytät erillissopimuksiin perustuvia seteleitä (esim. sopimuslounasseteleitä). Sopimuspaikat näet näppärästi Eazybreak-käyttäjätililtäsi.

Maksaminen tapahtuu sovelluksella, nettitilisi kautta tai tekstiviestillä. Lataa ilmainen Eazybreak sovellus matkapuhelimeesi (Android, iOS, Windows) ja salli sovelluksen käyttää sijaintipalvelua. Välttämättä kaikki käyttöjärjestelmäversiot ja puhelinmallit eivät ole tuettuja.
Tallenna tekstiviestimaksuja varten Eazybreak-tilausnumero 18171 yhteystietoihisi.
Kun maksusi on tehty ja olet saanut mobiilisetelin matkapuhelimeesi, tulee seteli esittää kassalla samana päivänä. Maksu kannattaa tehdä vasta kassalla tai kun olet varma, että voit käyttää mobiilisetelin.
Kirjaudu sovellukseen tunnuksillasi. Valitse kauppiastoimipaikka joko suosikit-, lähimmät- tai sopimukset-listalta. Tarkista maksun tiedot ja vahvista maksusi Maksa painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Esitä mobiiliseteli kassalla maksuna.
Android- ja iOS-puhelimissa voit hakea kauppiastoimipaikkoja nimellä.
Kirjaudu nettitilillesi tunnuksillasi. Valitse kauppiastoimipaikka listalta tai käytä Hae toimipaikkoja-toiminnetta. Valitse Tilaa ja maksa. Vahvista maksusi Maksa-painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Esitä mobiiliseteli kassalla maksuna.
Kirjoita kauppiaan toimipaikkakoodi sekä maksusi arvo tekstiviestiin. Erota tiedot välilyönnillä. Työmatkasetelin tilauksessa kirjoita vain toimipaikkakoodi. Lähetä viesti tilausnumeroomme 18171 ja saat mobiilisetelin tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Tekstiviestit ovat sinulle maksuttomia.

Tekstiviestitilaus mahdollistaa helposti virhetilanteen (esim. näppäilyvirhe) maksusuorituksessa. Suosittelemme ehdottomasti käyttämään sovellusta, joka on sinulle maksuton ja helppokäyttöinen.

Maksamisen ongelmatilanteita & maksun peruutus

 • Tarkista, saatko Eazybreakiltä lisäohjeita sovelluksen näytölle tai tekstiviestillä.
 • Varmista että tilisi on aktivoitu ja olet hyväksynyt palvelun käyttöehdot.
 • Tarkista, että sinulla on käyttämättömiä seteleitä käytössäsi.
 • Varmista, että käytössäsi on uusin sovellusversio.
 • Varmista, että matkapuhelinnumerosi on oikein ja oikeassa muodossa käyttäjätililläsi.
 • Kokeile eri tilauskanavia (sovellus, sms), jos kyseessä on ongelma vain joko tekstiviestiverkossa/mobiilidataverkossa.
 • Tarkista, ettei puhelimesi tekstiviestimuisti ole täynnä.
 • Käyttäessäsi sopimusseteleitä tarkista, että työnantajallasi on voimassa oleva Eazybreak-sopimus kauppiaan kanssa.
Lainaa työkaverisi puhelinta, kirjaudu tunnuksillasi Eazybreak sovellukseen ja suorita maksu normaalisti.
Maksua ei voi korjata. Maksa erotus kauppiaalle muulla maksutavalla.
Ole yhteydessä asiakastukeemme heti, jotta voimme peruuttaa maksusi. Maksun peruutus on mahdollinen vain saman päivän aikana. Suorita maksu huolellisesti oikeaan toimipaikkaan.
Mobiilisetelin peruutus tulee tehdä maksupäivänä. Ole yhteydessä käyttäjätukeemme (arkisin klo 8-17) niin tarkistamme, onko setelin peruutus mahdollinen. Muina ainoina vain kauppias itse voi tehdä peruutuksen. Maksu kannattaa tehdä vasta kassalla tai kun olet varma, että voit käyttää mobiilisetelin. Emme voi taata edellisten päivien maksujen peruutusta.

Minun etuni ja raportit

Työnantajasi määrittelee, mitä etuja saat käyttöösi. Jos käytössäsi on jo Eazybreak-tunnukset, kirjaudu tilillesi ja näet käytössä olevat etusi. Perehdy käyttäjätilisi ohjeisiin, jotta etujen käyttö on sinulle selkeää. Lisätietoja sinulle kuuluvista eduista saat työnantajaltasi. Yhteystiedot löydät Eazybreak -tililtäsi.
Työnantajasi on määritellyt säännöt edun käyttöön. Tarkista työnantajaltasi, miten edut, niiden jakautuminen ja omavastuuosuutesi perintä yrityksessänne käsitellään.
Maksusi kirjautuvat käyttäjätilisi Tiliotteelle, josta voit seurata käyttöhistoriaasi.

Hyvä tietää eri setelityypeistä

Voit käyttää maksutapaa kaikissa palveluumme rekisteröityneissä ravintoloissa.
Voit käyttää maksutapaa niissä ravintoloissa, joiden kanssa työnantajallasi on sopimus lounasruokailusta. Sopimusravintolanne näet käyttäjätilisi hausta, lähimmät sopimusravintolat sovelluksesi Sopimukset-listalta. Eazybreak käyttää automaattisesti sovittua hintaa maksuusi, alenna hinta tarvittaessa.
Työnantajasi on voinut valita palvelumallin, jossa sopimushintaa ei esitetä mobiilisetelissä. Maksusi arvo on tällöin työnantajasi ja kauppiaan sopimuksen mukainen. Kassa tietää, minkä arvoinen maksusi on.
Eazybreak valitsee automaattisesti oikean setelityypin valitsemaasi ravintolaan eli maksaessasi sopimusravintolaan palvelu käyttää sopimussetelin.
Saat työnantajasi ilmoittaman määrän seteleitä (kumpaakin setelityyppiä) käyttöösi joka kuukausi. Voit käyttää kuukaudessa seteleitä sen määrän, kumpaa setelityyppiä jaetaan enemmän.
Voit maksaa kaikissa Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä liikuntapaikoissa.
Muistathan, että maksu tulee esittää kauppiaalle samana päivänä.
Tarkista tapahtumajärjestäjän sivuilta tai tililtäsi tapahtuman lisätietokentästä, miten toimit.
Yleisohje:

 1. Suorita maksu.
 2. Välitä maksusi tiedot, maksupäivä ja omat yhteystietosi tapahtumajärjestäjälle heti maksutapahtuman jälkeen.
Voit maksaa kaikissa Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä liikunta- ja kulttuuripaikoissa.
Kulttuuriseteleitä vastaanotetaan myös kaikissa Suomen R-kioskeissa, joista voit lunastaa varaamiasi tapahtumalippuja.
Muistathan, että maksu tulee esittää kauppiaalle samana päivänä.
Voit maksaa kaikissa Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä työmatkaseteleitä vastaanottavissa kauppiastoimipaikoissa.
Työmatkaseteleitä vastaanotetaan myös kaikissa Suomen R-kioskeissa. Lue lisää
Muistathan, että maksu tulee esittää kauppiaalle samana päivänä.

Yleistä

Eazybreak on maksutapa työnantajan tukemiin henkilöstöetuihin (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka). Eazybreak on matkapuhelimen näytölle tilattava mobiiliseteli, joka esitetään kauppiaan kassalla maksuna ostosta.
Eazybreak on sähköinen palvelu, joka toimii matkapuhelimessa. Etujen hallinnointi ja jako on helppo hallinnoida Eazybreak-tilisi kautta. Säästät korttien ja paperiseteleiden logistiikkaan liittyvät kustannukset ja työn. Saat selkeät raportit jaetuista ja käytetyistä eduista.

Sopimusruokailun hallinnointi on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta sähköisessä Palvelussa. Eazybreak laskuttaa yrityksesi käyttämät lounaat kahdesti kuukaudessa ja tilittää lounasmaksut kauppiaalle maksettuasi laskun.

Helposti. Rekisteröi yrityksesi pilvipalveluumme. Määrittele edut, jotka otat käyttöön, sekä edunsaajat (työntekijät), joille tarjoat edun. Seteleiden käyttö vaatii ennakkomaksun Eazybreak-tilillesi. Ensimmäisen ennakkomaksun lähetämme rekisteröinnissä ilmoittamiesi tietojen perusteella (arviolasku edun käytöstä). Käytön jatkuessa Palvelu toimittaa uuden laskun, kun etua tulee täydentää.
Eazybreakin hinnoittelu perustuu kuukausittaisiin tuotekohtaisiin maksuihin. Hinnastomme näet täältä. Mikäli työllistät yli 100 henkeä, pyydä tarjous myynnistämme, myynti@eazybreak.com.
Helposti. Eazybreak Palvelun käyttö helpottuu entisestään, jos siirrätte edun saajien tiedot suoraan HR-järjestelmästänne Eazybreak Palveluun. Käytettyjen etujen siirto suoraan yrityksenne palkkahallintoon on myös kustannustehokasta. Lisätietoja liittymistä saat myynnistämme, myynti@eazybreak.com.

Yleistä

Eazybreak on maksutapa työnantajan tukemiin henkilöstöetuihin (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka). Eazybreak on matkapuhelimen näytölle tilattava mobiiliseteli, joka esitetään kauppiastoimipaikkasi kassalla maksuna ostosta.
Eazybreak tuo sinulle näkyvyyttä yritysasiakkaidemme joukossa. Saat siten helposti uusia maksavia asiakkaita Eazybreak-asiakkaiden joukosta. Mobiilipalvelumme nopeuttaa maksutapahtumaa kassalla ja sujuvoittaa siten ravintolan toimintaa, etenkin ruuhka-aikoina.
Eazybreakin käyttöönotosta maksat ainoastaan kauppiasprovisiomme, joka kuuluu markkinoiden edullisimpiin. Eazybreak maksutavan vastaanotto ei vaadi erillisiä laiteinvestointeja eikä sisällä ylimääräisiä piilokuluja (esim. korttimaksujen lisäkulut, tilinhoitomaksut, paperiseteleiden postituskuluja tai muita kuluja). Katso hinnasto

Maksutavan vastaanotto kassalla on helppoa ja nopeaa. Saat tilitykset vastaanottamistasi seteleistä viikoittain. Mikäli vastaanotat sopimuslounasseteleitä, laskutamme ne puolestasi ensin asiakasyritykseltä. Näistä seteleistä saat tilityksen vasta sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun Eazybreakille. Sekä laskutus että tilitykset toimivat täysin automatisoidusti. Saat kaiken tämän pelkän kauppiasprovisiomme hinnalla.

Rekisteröit kauppiasyrityksesi (Nimi, Y-tunnus, pankkiyhteystiedot) ja kaikki ne toimipaikat, joissa vastaanotat maksuja. Toimipaikan palvelutyyppi (ruokailu, liikunta, kulttuuri, työmatka) kertoo, mitä seteleitä vastaanotat. Jos tarjoat kahta tai useampaa palvelutyyppiä (ruokailu, liikunta, kulttuuri, työmatka), rekisteröi toimipaikat erikseen kullekin palvelutyypille.
Eazybreak hyväksyy sinut kauppiaaksi ja toimittaa ilmoittamaasi postiosoitteeseen Eazybreak-tarrat ja ohjemateriaalin, joka helpottaa maksutavan käyttöönottoa. Tutustu materiaaliin huolellisesti. Huolehdi myös, että henkilökuntasi tunnistaa maksutavan ja osaa vastaanottaa Eazybreak-maksuja kassalla ohjeiden mukaisesti.
Asiakasyrityksesi ehdottaa sinulle sopimusta Eazybreak Palvelussa. Hyväksyttyäsi sopimuksen (lounaan hinta, maksuehto) asiakas voi käyttää maksutapaa ravintolassasi. Eazybreak laskuttaa sopimuslounassetelit puolestasi kahdesti kuukaudessa asiakasyritykseltäsi puolestasi. Laskutetuista seteleistä saat tilityksen vasta sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun Eazybreakille. Sekä laskutus että tilitykset toimivat täysin automatisoidusti. Saat kaiken tämän pelkän kauppiasprovisiomme hinnalla.

Sopimuslounasasiakkaiden lisäksi ravintolasi on käytettävissä kaikille Lounasseteli-asiakkaillemme. Lounasseteli-asiakkaiden kanssa sinun ei tarvitse muodostaa erillisiä hintasopimuksia, vaan rekisteröityessäsi muodostettava yhteistyösopimus Eazybreakin kanssa riittää.

Tilitämme myynnin joka maanantai.
Sopimuslounaiden tilityksen saat viiveellä, sillä laskutamme ensin puolestasi sopimusasiakkaasi maksamat lounaat. Laskutus tehdään kaksi kertaa kuukaudessa. Asiakas maksaa laskun sopimuksenne mukaisella maksuehdolla Eazybreakille, jonka jälkeen summa siirtyy automaattiseen tilitykseen. Saat tilityksen maksua seuraavana maanantaina.
Asiakkaasi esittää mobiilisetelin matkapuhelimensa näytöltä. Luet setelistä sen tiedot (mm. koodi ja hinta) ja viet myynnin kassaan sopimallanne tavalla. Setelin tarkastukseen löydät tarkat ohjeet käyttäjätililtäsi (Kauppiaan ohjeet > kassaohjeet). Lue ohjeet huolella ja tulosta ne kassalle henkilökunnan tiedoksi.
Näet Eazybreak-kauppiaat nettisivujemme käyttökohdehausta.
Eazybreakiä käyttävät useat yksityisen ja julkisen sektorin yritykset tietotekniikan sekä pankki- ja vakuutusalalta, kuten Tieto, HUS, Digia ja Diacor. Loppukäyttäjiä on jo lähes 100 000 ja käyttäjämäärät kasvavat huikealla vauhdilla.
Varmista kassatoimittajaltasi, onko liittymä rakennettu kassan ja Eazybreak Palvelun välille.
Liittymä on helppo ottaa käyttöön ja sen avulla maksutavan tarkistus on vieläkin helpompaa.
Teemme yhteistyötä jo useiden suurten kassatoimittajien kanssa. Lue lisää
Rekisteröidyttyäsi Eazybreak kauppiaaksi saat käyttöösi Eazybreak-tilin. Kauppiastilin raporteista sinun on helppo seurata myyntiäsi ja tilityksiäsi. Myös sopimuslounaiden laskutus on selkeästi kerrottu asiakkaittain tililläsi. Tutustu tililläsi käytössäsi oleviin raportteihin.