Liikuntaetu

Mikä on Eazybreak liikuntaetu?

Eazybreak liikuntaetu on moderni, ketterä ja tehokas tapa huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Sen rinnalla vanhat ja väsyneet liikuntasetelit ovat pelkkää paperia. Eazybreakin digitaalisuuden ansiosta turhat liikkeet jäävät historiaan ja kynnykset kuntosaleille, uimahalleihin ja muihin liikuntapaikkoihin madaltuvat.

Missä Eazybreak liikuntaetu toimii?

Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä yli 4 000 liikuntapaikassa ympäri Suomen. Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan liikuntapaikan kassalla. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak liikuntaetu toimii?

Eazybreak liikuntaetua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja liikuntamaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi liikuntaedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak liikuntaedun saat käyttöösi valitsemalla tuotteeksi joko Eazybreak Liikunnan, Eazybreak Liikunta ja kulttuurin tai Eazybreak Combon. Eazybreak Combo yhdistää liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi työmatkapalvelut yhden yhteisen saldon alle.