Liikuntaetu

Mikä on Eazybreak liikuntaetu?

Eazybreak liikuntaetu on moderni, ketterä ja tehokas tapa huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Sen rinnalla vanhat ja väsyneet liikuntasetelit ovat pelkkää paperia. Eazybreakin digitaalisuuden ansiosta turhat liikkeet jäävät historiaan ja kynnykset kuntosaleille, uimahalleihin ja muihin liikuntapaikkoihin madaltuvat.

Aloita kokeilu

Mitkä ovat Eazybreak liikuntaedun hyödyt?

Eazybreakin myötä kaikki voivat käyttää aikansa ja energiansa olennaisiin asioihin. Ajan ja vaivan lisäksi säästyy myös rahaa, koska digitaalisuus tekee työsuhde-etujen hallinnoinnista nopeampaa ja tehokkaampaa. Myös työntekijä pääsee helpommalla, kun etu kulkee aina puhelimessa mukana. Lisäksi hävikki poistuu, kun enää ei ole kadonneita ja käyttämättä jääneitä liikuntaseteleitä. Etu on työntekijälle verovapaa 400 euroon asti per vuosi – katso lisää täältä.

Aloita kokeilu

VR Groupilla työsuhde-edut hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstämme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde-edut ovat siinä palapelissä yksi merkittävä tekijä. Myös henkilöstö itse kokee ne tärkeiksi. Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Liisa Ilvesmäki-Saarinen, Työhyvinvointipäällikkö VR Group

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak liikuntaetu toimii?

Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä yli 4 000 liikuntapaikassa ympäri Suomen. Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan liikuntapaikan kassalla. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak liikuntaetu toimii?

Eazybreak liikuntaetua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja liikuntamaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi liikuntaedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak liikuntaedun saat käyttöösi valitsemalla tuotteeksi joko Eazybreak Liikunnan, Eazybreak Liikunta ja kulttuurin tai Eazybreak Combon. Eazybreak Combo yhdistää liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi työmatkapalvelut yhden yhteisen saldon alle.

Lue lisää

Miten Eazybreak liikuntaedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Liikunnan iloa!

Ps. Jos käytössäsi on Netvisor, Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vieläkin helpommin. Lue lisää!

Kokeile maksutta!