Työntekijän ohjeet – Lähimaksu

Eazybreak-maksupääte-tägin-luku1 Yleistä

Eazybreak-lähimaksaminen on mahdollista niissä ravintoloissa, joissa on Eazybreak- lähimaksupääte. Lähimaksamista varten tarvitset maksutunnisteen. Matkapuhelimen omaa NFC-ominaisuutta ei voi käyttää Eazybreak-maksuihin.

2 Maksutunniste

Saat työnantajaltasi maksamiseen tarvittavan Eazybreak-maksutunnisteen, mikäli lähimaksutapa on käytössänne.Valine3

 • Tarra: kiinnitä tarra sinulle sopivaan paikkaan. Tarraa ei saa kiinnittää matkapuhelimen taakse tai toisen lähitunnisteen (parkkikortti tms) välittömään läheisyyteen
 • Avaimenperä / Lätkä tms.

Tallenna tunnisteesi 5-numeroinen koodi (esim. AA005) käyttäjätilisi tietoihin (Käyttäjätilisi>Käyttäjätiedot>Muokkaa) kohtaan NFC-koodi, jolloin tunniste on käyttövalmis. Huomioi, että  2 ensimmäistä merkkiä ovat kirjaimia ja loput numeroita. Jos kadotat tunnisteen, poista NFC koodi heti tililtäsi väärinkäytön estämiseksi. Pyydä työnantajaltasi uusi tunniste ja lisää sen numero tilitietoihisi.

Lähimaksuominaisuus on voitu liittää myös työnantajasi määrittämään muuhun tunnisteeseen, jolloin NFC-koodia ei tarvitse lisätä tilitietoihin. Kysy tällöin lisätietoja työnantajaltasi.

3 Maksupääte

Voit maksaa lounaasi Eazybreak-ravintoloissa, joissa on lähimaksamiseen tarkoitettu Eazybreak-maksupääte. Seuraa maksupäätteen ohjeita maksaessasi. Mikäli maksupääte ei ole käytössä, maksa mobiilisetelillä.

4 Maksaminen

 1. Odota, että maksupääte on tilassa Seuraava maksu.
 2. Aseta maksutunnisteesi maksupäätteen lukualueelle.
 3. Mikäli maksupääte tuo hintavalikon, valitse tuote/hinta (ei käytössä kaikissa maksupäätteissä).
 4. Maksupääte ilmoittaa onnistuneen maksun.
 5. Maksun epäonnistuessa
  • lue näytöltä toimintaohjeet
  • maksa lounaasi mobiilisetelillä tai muulla maksutavalla.

Voit käyttää joko lounas- tai sopimuslounasseteleitä lähimaksuun. Mikäli lounasvaihtoehtoa ei kysytä, käytetään maksuun setelisi oletusarvoa tai etukäteen sovittu sopimuslounaan arvoa.

NFC_payment

Tutustu myös muihin käyttäjätilisi ohjeisiin (Työntekijän ohjeet).