Kauppiaalle

Eazybreak on matkapuhelimen näytöllä oleva mobiiliseteli, jota käytetään lounaan, liikunta- tai kulttuuripalvelun sekä työmatkan maksamiseen. Kauppias, tahdomme helpottaa arkeasi.

Eazybreak säästää kauppiaan aikaa ja rahaa. Nopeutamme kassatapahtumaasi sekä vähennämme hallinnointityön määrää automaattisella laskutuksella ja tilityksillä sekä reaaliaikaisella raportoinnilla. Sopimusruokailumallissa hoidamme lounaiden laskutuksen puolestasi. Lounassetelimallissa palvelumme hoitaa automaattisesti käyttöseurannan ja tilitykset.

Palvelumme kustannukset ovat alhaiset. Eazybreakin Käyttöönotto ei vaadi erillisiä laitteita tai ohjelmistoja, emmekä myöskään veloita rekisteröitymis- tai kuukausimaksuja. Veloitamme ainoastaan provision Eazybreakillä tehdyistä maksuista. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan maksuja – me hoidamme loput puolestasi.

Kauppiaat – Usein Kysytyt Kysymykset

Eazybreak on sähköinen & nopea maksutapa. Lue tarkemmin palveluistamme.
Eazybreak automatisoi laskutuksen näiden asiakkaiden kohdalta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tarjota heille maittava lounas. Rahaliikenne hoituu automaattisesti.
Eazybreak Palvelua käyttää yli 20 000 työntekijää. Kauppiaita Eazybreak Palvelussa on yli 2 000. Tutustu tarkemmin palveluamme käyttäviin työnantajayrityksiin Työnantajalle sivulla.
Katso paikkakuntasi muut kauppiaat etusivun käyttökohdehausta – näytä kartalla.
Eazybreak ei veloita aloitusmaksua tai kuukausiveloituksia. Maksat vain markkinoiden edullisimman provision (1,45%) Eazybreak-myynnistä.
Eazybreak mobiilisetelien vastaanottamiseen löytyy kaikki tarvittava Eazybreak-käyttäjätililtäsi, jonne pääset Internet-yhteydellä. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden vastaanottaa Eazybreak-maksuja saumattomasti useista suosituista kassajärjestelmistä, kuten Enkora Myyntipisteestä.
Toimipaikkaasi saapuu asiakas, joka on tilannut Eazybreak mobiilisetelin matkapuhelimeensa. Tarkistat setelistä päiväkohtaisen koodin sekä setelin arvon. Eazybreak mobiiliseteli on aina kohdennettu tietylle päivälle ja kauppiaan toimipaikalle. Tiedot näkyvät myös välittömästi Eazybreak käyttäjätililläsi. Katso esimerkkejä Eazybreak mobiiliseteleistä.
Eazybreak tilittää myyntisi joka maanantai. Mikäli sinulla on asiakkaana Eazybreak sopimusruokailua tai -liikuntaa käyttäviä yrityksiä, laskutamme puolestasi myyntisi kaksi kertaa kuussa. Tilitämme rahat seuraavassa tilityksessä sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun.
Tarvtiset vain yleiset tiedot yrityksestä (nimi, osoite jne.), y-tunnuksen sekä pankkitilinumeron IBAN-muodossa.

Rekisteröitymisohjeet kauppiaalle

icon-pdf

käyttäjien kokemuksia

 • Eazybreak Palvelu on tosi hyvä, helppo ja yksinkertainen. Enää ei tarvitse huolehtia laskutuksesta ja seurannasta, riittää kun seurailee tilannetta omalta Eazybreak tililtä. Myös tilitykset tulevat ajallaan. Enää ei tarvitse oikeastaan huolehtia kuin omista hinnoista.

  Birgitta Myllykoski – omistaja Makumanni Oy, Tornio
 • Eazybreak Palvelun avulla tarkastukset ja kirjanpito toimivat hyvin ja ovat helppoja toimenpiteitä

  Sodexo:n toimipaikat
 • Eazybreak käyttöönotto oli erittäin helppo ja nopea. Eazybreak Palvelu nopeuttaa meillä kassajonoja ja vähentää merkittävästi laskutukseen kuluvaa aikaa. Saamme Eazybreak Palvelun avulla tehostettua omaa toimintaamme

  Ravintolapäällikkö Tiia Pirttimaa Manteli Aitio
 • Eazybreak on helpottanut sopimusruokalujemme / lounassopimustemme hallintaa huomattavasti. Iso osa lippulappusista on nyt sähköisessä muodossa ja laskutuskin hoituu automaattisesti, aikaa jää siis enemmän muiden ravintolan juoksevien asioiden hoitoon

  Aripekka Nuutinen – Ravintola Hyvä Huomen, Kuopio
 • Otimme Eazybreak maksutavan käyttöömme vuonna 2012. Olemme saaneet lisää asiakkaita sekä olemme huomanneet Eazybreakin helppouden ja nopeuden kiireisissä lounasravintoloissa. Eazybreakin käyttöönotto on tuonut meille etuja muun muassa myyntiin pohjatuvan hinnoittelun osalta, myöskin sieltä saatavat raportit ovat olleet hyvin informatiivisia.

  Jani Antila, ravintoloitsija. Ravintotalot Oy

 

Millainen on Eazybreak-mobiiliseteli?

Eazybreak mobiiliseteli

Eazybreakin SMS-mobiiliseteli
Prepaid-mallin mobiilisetelistä* käy ilmi

 1. päivän koodi – setelin järjestysnumero – digitaalinen vesileima.
 2. setelin tyyppi & arvo.
 3. tilaajan nimi.
 4. voimassaolopäivä.
 5. toimipaikka, johon seteli on tilattu.
SMS-setelistä* löytyvät kaikki samat tiedot kuin sovelluksella tilatusta setelistäkin. Setelin ulkoasu vain on hieman erilainen kuin sovelluksella tilattaessa.
Jälkikäteen laskutettava sopimusasiakkaan mobiiliseteli* on hyvin samanlainen kuin prepaid-mallinen seteli. Erona on se, että ylimmän koodirivin alla tilaajatietojen kohdalla kerrotaan setelin tyyppi, yrityksen sopimustunnus (suluissa) ja sopimuksesta riippuen setelin arvo.

Setelistä tulee tarkistaa vain päiväkoodi & setelin arvo – muun hoidamme automaattisesti.

* Mobiilisetelien ulkoasu vaihtelee jonkin verran puhelinmallista riippuen. Setelissä esitettävät tiedot ovat kuitenkin aina samat.

Kauppiastoimipaikkojamme

 • Amica
 • Suur-Seudun ABC
 • Theron Catering
 • GoGo Express
 • R-kioski
 • SATS ELIXIA
 • Antell-Ravintolat Oy
 • Elosen Konditoria Oy
 • Dylan bistro & juhlasali
 • Ravintola Factory
 • Royal Ravintolat
 • ISS Palvelut
 • Wigren Catering
 • Corner Club
 • sodexo
 • Fressi

Eazybreak-liitännät ulkoisiin kassajärjestelmiin

Mobiiliseteliemme vastaanottaminen ei vaadi liitäntöjä kassajärjestelmiin. Eazybreak Palvelu voidaan kuitenkin liittää useisiin markkinoilla oleviin kassajärjestelmiin, mikä nopeuttaa päivän kassatapahtumien tarkistamista.

Kassamagneetti

Kassamagneetti tarjoaa ravitsemusalalle pilvipalveluna toimivan mm. myynnin-, varaston- sekä myyntikatteen seurantaan suunnitellun Restolution-järjestelmän. Restolutioniin voidaan liittää Softpos, Restolution Easy ja Sharp kassat. Lue lisää

Citykassa

Citykassa on heti käyttövalmis kassaratkaisu ravintolatoimialan yrityksille. Citykassa laajenee yrityskohtaisten tarpeiden mukaisesti toiminnanohjaukseen, ketjunhallintaan ja sähköiseen liiketoimintaan. Lue lisää

Enkora

Enkora Myyntipisteellä hoidat yhden tai usean yrityksen tuote- ja palvelumyynnin helppokäyttöisesti ja nopeasti. Eazybreak-mobiilisetelit toimivat muiden maksutapojen rinnalla. Lue lisää

MICROS

MICROS -ravintolajärjestelmät sopivat kaikenkokoisten ja –tyyppisten ravintoloitten tarpeisiin, niin yhtä kuin sataa toimipistettä varten. MICROS -ravintolajärjestelmä on modulaarinen ja skaalautuva, joten voit helposti laajentaa sitä asiakasmäärien lisääntyessä. Lue lisää

Kauppias - rekisteröitymällä Eazybreak Palveluun voit vastaanottaa Eazybreak-maksuja:

1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak kauppiaaksi tästä. Saat Eazybreak käyttäjätilin ja valmiuden vastaanottaa Eazybreak-maksuja välittömästi. Rekisteröi kauppiasyrityksesi tiedot ja sen alle erikseen kaikki toimipaikat, joissa vastaanotat maksuja.

2. Saat toimipaikkakoodilla varustetut Eazybreak-tarrat postitse muutaman päivän sisällä rekisteröitymisestä.

3. Sijoita Eazybreak-tarra näkyvään paikkaan kassan lähettyville ja ulko-ovelle. Asiakkaasi käyttävät tätä koodia tilatessaan Eazybreak-mobiiliseteleitä.

4. Tarkista mobiilisetelin tiedot, kun asiakas esittää sen kassalla matkapuhelimestaan.

5. Mobiilisetelin tarkistamista varten voit joko tulostaa kuukausittaisen päiväkoodilistan kassalle tai tarkastaa myynnin realiaikaisesti Eazybreak Palvelusta. Huolehdi että mobiilisetelin tarkistuskäytäntö on kaikkien kassahenkilöiden tiedossa.

6. Päätä tapahtuma kassaan mobiilisetelissä näkyvällä summalla. Veloita mahdollinen ylimenevä osuus muulla maksutavalla.

7. Eazybreak tilittää myynnin tilillesi viikoittain provision huomioiden. Yksityiskohtaiset myyntiraportit näet Eazybreak-käyttäjätililtäsi.

HUOM KAUPPIAS! Muistathan verottajan ohjeet kohdennetun maksamisen vastaanottamisesta.