Kauppiaalle

Eazybreak on matkapuhelimen näytöllä oleva mobiiliseteli, jota käytetään lounaan, liikunta- tai kulttuuripalvelun sekä työmatkan maksamiseen. Asiakkaasi suorittaa maksun matkapuhelimellaan ja sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa puhelimen näytöltä päivittäin vaihtuva koodi.

Eazybreak säästää kauppiaan aikaa ja rahaa. Nopeutamme kassatapahtumaasi sekä vähennämme hallinnointityön määrää automaattisella laskutuksella ja tilityksillä sekä reaaliaikaisella raportoinnilla. Sopimusruokailumallissa hoidamme lounaiden laskutuksen puolestasi. Lounassetelimallissa palvelumme hoitaa automaattisesti käyttöseurannan ja tilitykset.

Palvelumme kustannukset ovat alhaiset. Eazybreakin Käyttöönotto ei vaadi erillisiä laitteita tai ohjelmistoja, emmekä myöskään veloita rekisteröitymis- tai kuukausimaksuja. Veloitamme ainoastaan provision Eazybreakillä tehdyistä maksuista. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan maksuja – me hoidamme loput puolestasi.

Rekisteröidy

Rekisteröidy Eazybreak-maksujen vastaanottajaksi.

Millainen on Eazybreak-mobiiliseteli?

Eazybreak-tekstiviestimaksu

Kulttuuriseteli ja Liikuntaseteli

Eazybreak Kulttuuriseteli tekstiviestimaksuna Eazybreak Liikuntaseteli tekstiviestimaksuna

Eazybreak mobiilisovellus

Sopimuslounasseteli ja Lounasseteli

Eazybreak Sopimuslounasseteli iOS-sovelluksessa Eazybreak Lounasseteli iOS-sovelluksessa

Kulttuuriseteli ja Liikuntaseteli

Eazybreak Kulttuuriseteli Windows-sovelluksessa Eazybreak Liikuntaseteli iOS-sovelluksessa

Mobiilisetelistä* näet

  1. toimipaikkasi nimen
  2. setelin koodin (päiväkoodi-järjestysnumero-vesileima)
  3. setelin tyypin ja arvon
  4. tilaajan nimen
  5. setelin voimassaolopäivän

Sopimussetelissä (S) on lisäksi sopimustunnus (suluissa setelityypin jälkeen). Sopimustunnus kertoo kauppiaan ja asiakasyrityksen välisestä sopimuksesta, jossa sovitaan seteleiden jälkikäteen laskutuksesta, laskun maksuehdosta ja sopimuslounaan hinnasta.

Setelistä tulee tarkistaa vähintäänkin päiväkoodi ja setelin arvo. Päiväkohtaisen setelin järjestysnumeron perusteella voit vastaanottaa setelin vain kertaalleen.

Setelistä tulee tarkistaa vain päiväkoodi & setelin arvo – muun hoidamme automaattisesti.

* Mobiilisetelien ulkoasu vaihtelee jonkin verran puhelinmallista riippuen. Setelissä esitettävät tiedot ovat kuitenkin aina samat.

Eazybreak-liitännät ulkoisiin kassajärjestelmiin

Mobiiliseteliemme vastaanottaminen ei vaadi liitäntöjä kassajärjestelmiin. Eazybreak Palvelu voidaan kuitenkin liittää useisiin markkinoilla oleviin kassajärjestelmiin, mikä nopeuttaa päivän kassatapahtumien tarkistamista.

Enkora

Enkora Myyntipisteellä hoidat yhden tai usean yrityksen tuote- ja palvelumyynnin helppokäyttöisesti ja nopeasti. Eazybreak-mobiilisetelit toimivat muiden maksutapojen rinnalla. Lue lisää

Jeemly by SKJ®

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu aloittaville ja kasvunnälkäisille yrityksille. Se kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen. Lue lisää

Flowvy by SKJ®

Flowvy on uuden ajan monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lue lisää

MICROS

MICROS -ravintolajärjestelmät sopivat kaikenkokoisten ja –tyyppisten ravintoloitten tarpeisiin, niin yhtä kuin sataa toimipistettä varten. MICROS -ravintolajärjestelmä on modulaarinen ja skaalautuva, joten voit helposti laajentaa sitä asiakasmäärien lisääntyessä. Lue lisää

CPU

Computer Program Unit (CPU) Oy:n kassajärjestelmä tukee monipuolisesti erilaisia maksutapoja sekä niiden yhdistelmiä. CEEPOS-kassajärjestelmä palvelee eri toimialoja julkishallinnosta oppilaitoksiin ja erikoistavarakaupasta ravintoloihin.
Lue lisää

Pusatec

Pusatec tunnetaan suomalaisena uimahalli-, kylpylä- ja joukkoliikenteen järjestelmien toimittajana.
Lue lisää

Kassamagneetti

Kassamagneetti tarjoaa ravitsemusalalle pilvipalveluna toimivan mm. myynnin-, varaston- sekä myyntikatteen seurantaan suunnitellun Restolution-järjestelmän. Restolutioniin voidaan liittää Softpos, Restolution Easy ja Sharp kassat. Lue lisää

Casio

Casio V-R sarja on laajasti personoitavissa eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille, se kasvaa ja pienenee tarpeesi mukaan. Eazybreak-maksutavan saat integroitua Casio V-R sarjan maksupäätteisiin mallia V-R200 ja V-R7100. Lue lisää

Kauppias - rekisteröitymällä Eazybreak Palveluun voit vastaanottaa Eazybreak-maksuja:

1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak kauppiaaksi tästä. Saat Eazybreak käyttäjätilin ja valmiuden vastaanottaa Eazybreak-maksuja välittömästi. Rekisteröi kauppiasyrityksesi tiedot ja sen alle erikseen kaikki toimipaikat, joissa vastaanotat maksuja.

2. Saat toimipaikkakoodilla varustetut Eazybreak-tarrat postitse muutaman päivän sisällä rekisteröitymisestä.

3. Sijoita Eazybreak-tarra näkyvään paikkaan kassan lähettyville ja ulko-ovelle. Asiakkaasi käyttävät tätä koodia tilatessaan Eazybreak-mobiiliseteleitä.

4. Tarkista mobiilisetelin tiedot, kun asiakas esittää sen kassalla matkapuhelimestaan.

5. Mobiilisetelin tarkistamista varten voit joko tulostaa kuukausittaisen päiväkoodilistan kassalle tai tarkastaa myynnin realiaikaisesti Eazybreak Palvelusta. Huolehdi että mobiilisetelin tarkistuskäytäntö on kaikkien kassahenkilöiden tiedossa.

6. Päätä tapahtuma kassaan mobiilisetelissä näkyvällä summalla. Veloita mahdollinen ylimenevä osuus muulla maksutavalla.

7. Eazybreak tilittää myynnin tilillesi viikoittain provision huomioiden. Yksityiskohtaiset myyntiraportit näet Eazybreak-käyttäjätililtäsi.

HUOM KAUPPIAS! Muistathan verottajan ohjeet kohdennetun maksamisen vastaanottamisesta.