Hinnasto työnantajalle

Kokeile Eazybreakiä nyt 2 kk palvelumaksutta – saat palvelun jatkossa alennetulla tilinkäyttömaksulla 5 €/kk!

Aloita kokeilu

Kun olet valmis aloittamaan jotain uutta, niin tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden tutustua Eazybreakin mobiilipalveluun kahden kuukauden ajan palvelumaksutta. Enintään kokeilun ajaksi voit lisätä 50 käyttäjää.

Kun olet aloittanut Eazybreakin kokeilun 01.06.2018 mennessä ja päätät jatkaa mobiilipalvelumme käyttöä, saat alennuksen yrityskohtaisesta tilinkäyttömaksusta: 5 €/kuukausi (norm. 20 €).

 

Lataa hinnasto

icon-pdf

 

Omistatko lounasravintolan tai liikuntapaikan?
Tutustu kauppiashinnoitteluumme.

 

Eazybreak lounas

1,35€/kk

 • RAPORTOINTIMAKSU PER REKISTERÖITY TYÖNTEKIJÄ*

Eazybreak sopimuslounas

1,35€/kk

 • RAPORTOINTIMAKSU PER REKISTERÖITY TYÖNTEKIJÄ*

Eazybreak liikunta ja kulttuuri

1,05€/kk

 • RAPORTOINTIMAKSU PER REKISTERÖITY TYÖNTEKIJÄ*

Eazybreak työmatka

0,65€/kk

 • RAPORTOINTIMAKSU PER REKISTERÖITY TYÖNTEKIJÄ*

* Työnantajan Eazybreak Palveluun rekisteröimä työntekijä

perusmaksut

5€/kk

 • TILINKÄYTTÖMAKSU PER YRITYS
 • Riippumaton käytettävien palveluiden määrästä
 • Tarjous viimeistään 01.06.2018 rekisteröityneille (norm. 20 € / kk)

 

lisäpalvelu: eazyshare - ulkoistettu omavastuuosuuden perintä

0,30€/kk

 • RAPORTOINTIMAKSULISÄ PER REKISTERÖITY TYÖNTEKIJÄ PER TUOTE**

** Eazybreak tarjoaa työnantajalle uuden innovatiivisen vaihtoehdon perinteisiin työntekijän omavastuuosuuksien perintätapoihin. Eazyshare lisäpalvelulla työnantajan ei tarvitse enää periä omavastuuosuutta palkasta tai muilla tavoin, vaan työntekijä maksaa itse setelin omavastuuosansa verkkomaksulla Eazybreak palvelussa. Raportointimaksulisä on tuotekohtainen.

 

Asiakkaidemme kokemuksia

 • Eazybreak Palvelun avulla pystymme tarjoamaan henkilökunnallemme kattavan lounasedun. Eazybreak palvelun käyttöönoton jälkeen etuuksien hallinnointityö on vähentynyt merkittävästi, tuoden meille säästöjä.

  Maija Karhinen, Suomen UNICEF ry:n kirjanpitäjä
 • Valtakunnallisesti paperisetelien ”lähtölaskenta” on alkanut.

  Juhani McBreen – Palvelupäällikkö, HUS Servis
 • Eazybreakin avulla olemme keskittäneet ja sähköistäneet sopimustemme hallinnan yhteen palveluun. Palvelun avulla ravintoetujemme hallinnoinnista on myös tullut vaivatonta. Eazybreakin avulla pystymme tarjoamaan kaikille työntekijöillemme yhtenäisen lounasedun ja mahdollisuuden ruokailla eri toimipisteissä, mikä on paljon matkustavalle henkilöstöllemme tärkeää.

  Ritva Taipale – Digia
 • Azetsin työntekijät ovat olleet Eazybreakin tyytyväisiä käyttäjiä jo useamman vuoden. Lounas- ja liikuntaetujen käyttö hoituu heiltä hetkessä Eazybreak-sovelluksella. Lisäksi palvelu on helpottanut ja yhdenmukaistanut etujen hallinnointia HR-osastollamme ja taloushallinnossamme tuoden selvää tehokkuutta ja vaivattomuutta toimintaamme. Azets ja Eazybreak yhdessä tarjoavat yrityksille helpon ratkaisun lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduille avaimet käteen -palveluna.

  Henri Lappalainen, HR Manager, Azets
 • Eazybreakin palvelun käyttöönoton johdosta konsernissamme käytetty työaika paperisten lounas- ja liikuntasetelien käsittelyssä väheni yli kymmenestä henkilötyöpäivästä joka kuukausi alle yhteen päivään. Erikoismaininnan saa Eazybreakin erinomainen asiakaspalvelu ja proaktiivinen toiminta yhteistyön kehittämisessä.

  Ville Kaskivirta, HRD Manager, Delta Auto

Eazybreakin kilpailukykyisillä hinnoilla takaat tehokkaamman resurssien käytön yrityksessänne. Jos työllistät yli 100 henkeä, kysy tarjousta myynniltämme myynti@eazybreak.com