Työntekijälle

Eazybreak tuo työsuhde-etujen käytön tälle vuosituhannelle

Sinun ei tarvitse enää kantaa paperiseteleitä tai erillistä korttia mukanasi. Eazybreak Palvelu kulkee näppärästi mukana matkapuhelimessasi. Saat modernin ja ekologisen maksutavan* lounaan, liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä työmatkan maksamiseen.

Katso kartalta missä Eazybreakillä voi maksaa

Karttahaku

Mobiilisovelluksemme avulla maksaminen on helppoa ja turvallista – et voi kadottaa seteleitä puhelimestasi. Siirtyminen pois paperiseteleistä ja korteista pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä sähköpostilla info@eazybreak.com tai kerro pomollesi klikkaamalla painiketta sivun yläosassa.

* Maksutavan käyttöön vaikuttavat työnantajasi valitsemat setelikäyttöasetukset sekä verottajan säädökset kohdennetusta maksamisesta.

Joko teidän työpaikallanne on käytössä Eazybreak? Näin saat Eazybreak-maksutavan käyttöösi:

  1. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset ja ohjeet oman Eazybreak-tilisi käyttöönottosta, kun työnantajasi on rekisteröitynyt Eazybreak Palveluun ja liitänyt sinut mukaan Palveluun.
  2. Seuraa sähköpostin ohjeita tilisi aktivoimiseksi. Saat käyttöösi työnantajasi määrittämiä sähköisiä seteleitä.
  3. Lataa ilmainen älypuhelinsovellus kosketusnäytölliseen matkapuhelimeesi ja kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sovellukseen.
  4. Tilaa mobiiliseteli valitsemasi kauppiaan toimipaikkaan.
  5. Esitä mobiiliseteli kassalla puhelimen näytöltä maksuna tuotteesta tai palvelusta. Kassalla tarkistetaan setelin arvo ja oikeellisuus.

Voit tilata mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle myös netissä käyttäjätililläsi tai tekstiviestillä tilausnumerosta 18171. Katso tarkemmat ohjeet Eazybreak käyttäjätililtäsi.

Eazybreak käy maksutapana lounasedun maksamiseen. Eazybreak Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä maksat joustavasti työnantajan tukeman liikunta-ja kulttuuripalvelun. Työmatkaseteliä käytät työmatkasi kustannuksiin. Tarkista työnantajasi säännöt ja ohjeet Eazybreak-maksamisessa.

Suosittele meitä työnantajallesi ja hyödy eduista!

Onko sinulla kysyttävää?

Kaipaatko lisätietoa Eazybreak-maksamisesta? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiimme.

Usein kysyttyä