Työntekijälle

Eazybreak tuo työsuhde-etujen käytön tälle vuosituhannelle

Sinun ei tarvitse enää kantaa paperiseteleitä tai erillistä korttia mukanasi. Eazybreak Palvelu kulkee näppärästi mukana matkapuhelimessasi. Saat modernin ja ekologisen maksutavan* lounaan, liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä työmatkan maksamiseen.

Katso kartalta missä Eazybreakillä voi maksaa

Karttahaku

Mobiilisovelluksemme avulla maksaminen on helppoa ja turvallista – et voi kadottaa seteleitä puhelimestasi. Siirtyminen pois paperiseteleistä ja korteista pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä sähköpostilla info@eazybreak.com tai kerro pomollesi klikkaamalla painiketta sivun yläosassa.

* Maksutavan käyttöön vaikuttavat työnantajasi valitsemat setelikäyttöasetukset sekä verottajan säädökset kohdennetusta maksamisesta.

Joko teidän työpaikallanne on käytössä Eazybreak? Näin saat Eazybreak-maksutavan käyttöösi:

 1. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset ja ohjeet oman Eazybreak-tilisi käyttöönottosta, kun työnantajasi on rekisteröitynyt Eazybreak Palveluun ja liitänyt sinut mukaan Palveluun.
 2. Seuraa sähköpostin ohjeita tilisi aktivoimiseksi. Saat käyttöösi työnantajasi määrittämiä sähköisiä seteleitä.
 3. Lataa ilmainen älypuhelinsovellus kosketusnäytölliseen matkapuhelimeesi ja kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sovellukseen.
 4. Tilaa mobiiliseteli valitsemasi kauppiaan toimipaikkaan.
 5. Esitä mobiiliseteli kassalla puhelimen näytöltä maksuna tuotteesta tai palvelusta. Kassalla tarkistetaan setelin arvo ja oikeellisuus.

Voit tilata mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle myös netissä käyttäjätililläsi tai tekstiviestillä tilausnumerosta 18171. Katso tarkemmat ohjeet Eazybreak käyttäjätililtäsi.

Eazybreak käy maksutapana lounasedun maksamiseen. Eazybreak-motivointiseteleillä maksat joustavasti työnantajan tukeman liikunta-ja kulttuuripalvelun. Työmatkaseteliä käytät työmatkasi kustannuksiin. Tarkista työnantajasi säännöt ja ohjeet Eazybreak-maksamisessa.

Suosittele meitä työnantajallesi ja hyödy eduista!

Usein kysytyt kysymykset

Eazybreak on maksutapa työnantajan tukemiin henkilöstöetuihin (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka). Eazybreak on matkapuhelimen näytölle tilattava mobiiliseteli, joka esitetään kassalla maksuna ostosta.
Työnantajasi rekisteröi tietosi Eazybreak Palveluun. Seuraa sähköpostiasi – kun rekisteröinti on tehty, saat ohjeet tilin käyttöönotosta sähköpostiisi. Ole tarvittaessa yhteydessä työnantajaasi.
Työnantajasi määrittelee seteleiden käyttöön liittyvät säännöt. Tarkista työnantajaltasi miten yrityksessänne käsitellään työntekijän osuus.
Saat työnantajan tuen tarjotuista henkilöstöeduista. Maksutapa on joustava ja ekologinen – ja kulkee näppärästi matkapuhelimessasi.
Eazybreak-maksutapa käy maksuvälineenä kauppiastoimipaikoissa, jotka ovat rekisteröityneet Eazybreak Palveluun. Työnantajasi on voinut rajata käyttöpaikkoja, jos käytät erillissopimuksiin perustuvia seteleitä (esim. sopimuslounasseteleitä). Voit tarkistaa käykö Eazybreak haluamassasi toimipaikassasi karttahaustamme tai Eazybreak-käyttäjätililtäsi. Kauppiaan tunnistat myös ”Eazybreak käy täällä” tarrasta.
Voit maksaa työnantajasi tukemia etuja (lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka). Varmista työnantajaltasi, mitä etuja yrityksessänne on käytössä.
Saat Eazybreak käyttäjätilin ja sähköiset setelit käyttöösi. Tilaat setelin matkapuhelimeesi ja esität setelin kassalla maksuna. Tilaus tehdään käyttöpäivänä, koska seteli on voimassa vain tilauspäivän.
Saat setelit käyttöösi työnantajasi määrittämällä tavalla. Kysy lisätietoja työnantajaltasi.
Seteli tilataan matkapuhelimeen Eazybreak-matkapuhelinsovelluksella, nettitilillä tai tekstiviestillä. Tarkemmat ohjeet tilaukseen näet käyttäjätilisi ohjeista. Lue ohjeet huolella ennen käyttöönottoa.
Seteli on voimassa vain tilauspäivän. Tilaa seteli vasta kun olet varma, että voit sen käyttää. Eazybreak ei takaa väärän tai virheellisen setelitilauksen peruuttamista.
Seteli tulee perua tilauspäivänä. Ole yhteydessä käyttäjätukeemme (arkisin klo 8-17), tarkistamme onko setelin peruutus mahdollinen. Muina ainoina vain kauppias itse voi tehdä peruutuksen.
Kukin setelitilaus kirjataan käyttäjätilillesi käytettynä setelinä. Voit siis seurata jokaisen setelin käyttöäsi omalta Eazybreak käyttäjätililtäsi.

Applikaatiotilauksessa tarkista mm.

 • että sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon
 • että puhelimesi käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan versioon
 • sisältyykö käyttöjärjestelmääsi sovellustuki
 • että olet aktivoinut sijaintipalvelut sovellukselle

Tekstiviestitilauksessa tarkista mm.

 • että matkapuhelinnumerosi on oikein käyttäjätililläsi
 • ettei liittymässäsi ei ole rajoituksia palvelunumeroihin
 • ettei tekstiviestimuistisi ole täynnä
Ole yhteydessä käyttäjätukeemme (arkisin klo 8-17), puh +358 20 740 2730 tai info@eazybreak.com. Autamme mielellämme.