työntekijälle

Työsuhde-edut ovat työntekijälle verotonta palkanlisää

Verohallinnon määrityksen mukaan työsuhde-edut (tai luontoisedut) ovat muuna kuin rahana maksettavaa palkkaa. Siksi työsuhde-eduista syntyy työntekijälle aina verotonta palkanlisää – siis ilmaista rahaa, suomeksi sanottuna. Työnantajana toimiva yritys voi jokseenkin vapaasti valita millaiset työsuhde-edut ovat juuri heille arvokkaita työntekijöiden hyvinvoinnin ja työnantajamielikuvan kannalta.

Eazybreak on digitaalinen ratkaisu, joka siirtää yrityksen työsuhde-edut kädenkäänteessä nykyaikaan. Työnantajasi valitsee mitä työsuhde-etuja – lounas-, liikunta-, kulttuuri -ja työmatkaetu – hän haluaa sinulle tarjota. Saat henkilökohtaisen Eazybreak-tilin, johon sinulle jaetaan digitaalisia maksuoikeuksia. Itse maksut hoituvat Eazybreak-sovelluksella tai ilmaisella tekstiviestillä lähes 13 000 paikassa ympäri Suomen.

Työsuhde-edut ovat työntekijälle verotonta palkanlisää

Eazybreak-etujen käyttäminen on helppoa, turvallista ja reilua

Eazybreak toimii helposti, reilusti ja läpinäkyvästi

Helppous: Eazybreakin käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Maksaminen tapahtuu matkapuhelimella, etkä siis tarvitse työsuhde-etujen käyttämiseen mitään kortteja tai paperilipukkeita.

Turvallisuus: Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kauttamme tehtävät maksut toimivat riskittömästi. Siksi palvelumme on tehty alusta alkaen turvalliseksi, ja tietoturvaa kehitetään jatkuvasti. Käsittelemme henkilötietojasi niitä arvostaen, ja ainoastaan tarpeen tullen.

Reiluus ja läpinäkyvyys: Kaikki Eazybreak-etujesi käyttöön liittyvät tiedot ovat aina nähtävissä Eazybreak-sovelluksessa ja Eazybreak-tililläsi netissä. Maksat vain käyttämistäsi eduista, eikä kohtuuttomia etukäteislatauksia tarvita. Eazybreakilla voit valita maksulle tarkan hinnan, jolloin et maksa turhasta.

Miten saan minulle myönnetyt Eazybreak-edut käyttööni?

Eazybreak-etujen käyttämiseksi sinun täytyy aktivoida työnantajasi sinulle avaama digitaalinen Eazybreak-käyttäjätili.

 1. Työnantajasi lisää tietosi Eazybreakiin ja sinulle luodaan henkilökohtainen Eazybreak-käyttäjätili.
 2. Saat Eazybreakilta sähköpostiisi ohjeet ja kirjautumistunnukset.
 3. Lataa ilmainen Eazybreak-sovellus matkapuhelimeesi ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi.
 4. Hyväksy käyttöehtomme ja lisää puhelinnumerosi pyydettäessä.
 5. Suosittelemme sinua vaihtamaan salasanasi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.
 6. Sovellus on valmis käytettäväksi. Voit etsiä käyttöpaikkoja ja tehdä maksuja työnantajasi sinulle tarjoamilla Eazybreak-eduilla.


? Laita äänet päälle  ?

Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vaihtoehtoisesti myös netissä, vaikka suosittelemme käyttämään sovellusta. Eazybreakilta sähköpostiisi tulevassa ohjeviestissä on linkki, jonka kautta pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi. Hyväksy siellä käyttöehtomme, lisää puhelinnumerosi ja tarkista käyttäjätietosi, minkä jälkeen kaikki on valmista työsuhde-etujesi käyttämistä varten!

Miten Eazybreak toimii?

Eazybreak jakaa automaattisesti oikeudet valittujen etujen käyttöön

1. Etujen käyttöoikeudet jaetaan sinulle automaattisesti

Käyttäjätilin aktivoinnin jälkeen Eazybreak jakaa sinulle automaattisesti käyttöoikeuksia työnantajasi päätöksen mukaisiin työsuhde-etuihin. Useimmat asiakkaistamme ovat päättäneet jakaa lounasedun kuukausittain ja muut edut kerran tai kaksi vuodessa, tammi- ja heinäkuussa. Tarkistathan työnantajasi ohjeistuksen toisenlaisen käytännön varalta.

 

Työntekijät maksavat Eazybreak-verkoston käyttöpaikoissa

2. Käytät Eazybreak-etujasi verkostoomme kuuluvissa käyttöpaikoissa

Eazybreak-etujen käyttäminen tapahtuu kunkin omalla matkapuhelimella. Puhelimen ei tarvitse olla työsuhdepuhelin, eli mikä tahansa matkapuhelin toimii. Helpoiten maksaminen onnistuu iOS- ja Android-älypuhelimiin ladattavalla Eazybreak-sovelluksella, mutta vaihtoehtoisesti maksaa voi ilmaisella tekstiviestillä. Käyttöpaikkoja verkostostamme löytyy lähes 15 000, läpi Suomen aina Hangosta Inariin.

Matkapuhelimella tehdystä maksusta palautuu aina puhelimen näytölle kuittina toimiva mobiiliseteli, joka on voimassa 15 minuuttia. Toimipaikan kassahenkilö tarkistaa mobiilisetelin, minkä jälkeen maksu on tehty.

 

3. Käyttämättömät edut nollataan ja uudet käyttöoikeudet jaetaan tilalle

Eazybreak nollaa käyttämättömät edut jakokauden lopussa. Tällöin käyttäjätilillesi ei kerry valtavaa saldoa, jota on käytännössä mahdoton käyttää ikinä kokonaan. Samalla sinulle jaetaan uuden kauden työsuhde-edut.

Lounasetu-tuotteemme nollataan joka kuukauden lopussa, jotta voimme noudattaa Verohallinnon ohjeistusta kuukausittaisten työpäivän aikaisten lounasmaksujen määrästä. Liikunta- ja kulttuuriedut nollautuvat vuoden lopussa. Työmatkaetu muodostaa tähän poikkeuksen, sillä se ei nollaudu lainkaan. Työmatkaetua kertyy työnantajasi valitsemaan rajaan asti, minkä kerryttämisen jälkeen sinulle ei jaeta lisää etuutta.

Muista tarkistaa työnantajasi ohjeistus yrityksenne tarkempien käytäntöjen selvittämiseksi.

 

4. Työnantajasi kirjaa omavastuuosuuden palkkaasi

Työnantajasi kirjaa käyttämiesi etujen omavastuuosuuden palkkaasi yrityksenne käytännön mukaan. Eazybreak-edut käsitellään siten palkoissa aina todellisen käytön mukaan.

Omavasuuosuuden raja-arvot määrätään Verohallinnon luontoisetuohjeistuksessa. Työntekijän käyttämästä lounasedusta on käytännössä aina veloitettava omavastuu, mutta liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduissa omavastuu on työnantajan päätettävissä.

 

Miten käytän Eazybreak-etujani, miten maksan?

Eazybreak-etuja käytetään matkapuhelimella. Tee maksu aina vasta käyttöpaikassa ollessasi, jotta varmistut paikan olevan auki. Maksusta kuittina saamasi mobiiliseteli on voimassa vain 15 minuuttia, joten teethän maksun vasta kun olet varma asiasta.

 1. Avaa Eazybreak-sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa.
 2. Etsi käyttöpaikka sovelluksen hausta. Voit myös siirtyä kartalla toiselle alueelle hakemalla kaupunkia tai katua.
 3. Löydettyäsi etsimäsi käyttöpaikan ja varmistuttuasi sen olevan avoinna, valitse sovelluksesta käyttöpaikka ja lisää maksun arvo. Paina lopuksi Maksa.
 4. Saat sovellukseen mobiilisetelin kuittina maksusta. Näytä sitä 15 minuutin kuluessa kännykän näytöltä kassahenkilölle, joka varmentaa maksun.
 5. Kassahenkilön varmennuksen jälkeen saat ostamasi palvelun.


Laita äänet päälle

Jos sinulla on maksamisessa ongelmia – esimerkiksi teet vahingossa maksun väärään paikkaan – ole yhteydessä Eazybreakin asiakastukeen jo samana päivänä. Korjaamme mielellämme virheellisen maksusi. Emme voi valitettavasti taata korjauksen onnistuvan, jos pyyntö peruutuksesta tulee meille myöhemmin.

Missä Eazybreakilla voi maksaa?

Eazybreakilla voi maksaa verkostoomme kuuluvissa yli 11 000 paikassa ympäri Suomen

Eazybreak-etuja voi käyttää toimipaikoissa, jotka ovat rekisteröityneet kauppiasverkostoomme maksujen vastaanottajiksi. Maksujen vastaanottaminen ei vaadi kauppiaalta muuta kuin rekisteröitymisen palveluumme, mikä onnistuu muutamassa minuutissa.

Verkostossamme on jo lähes 13 000 käyttöpaikkaa läpi Suomen, Hangosta aina Inariin asti. Uusia kumppaneita verkostoomme liittyy lähes päivittäin, ja esimerkiksi vuoden 2019 aikana verkostomme kasvoi yli 2 900 käyttöpaikalla.

Meidän tavoitteemme on, että sinä voit käyttää Eazybreak-etuja juuri siellä missä haluat itseäsi virkistää. Siksi kasvatamme verkostoamme neuvottelemalla ensisijaisesti asiakkaidemme toivomien käyttöpaikkojen kanssa. Kaikki palvelumme käyttäjät voivat esittää meille käyttöpaikkatoiveita milloin tahansa. Käsittelemme kaikki toiveet ja kontaktoimme toivotut paikat mahdollisimman pian.

Kaipaatko lisätietoa Eazybreakin käytöstä?

Usein kysyttyä Eazybreakista

Jos kaipaat vielä lisätietoa Eazybreakin käyttämisestä, kannattaa tutustua vastauksiimme työntekijöiden, kauppiaiden ja työnantajien meiltä usein kysymiin kysymyksiin. SaaS-palvelumme taipuu monenlaisiin tarpeisiin, minkä takia tällä sivulla esitellyt yleisimmät tavat eivät välttämät päde juuri sinun yrityksesi käytäntöön. Kannattaa siis tarkistaa työnantajaltasi, miten juuri teidän yrityksessänne hyödynnetään Eazybreakin ominaisuuksia.

Tarvittaessa saat tietysti apua Eazybreak-käyttäjätilin aktivoimiseen ja etujen käyttämiseen asiakastuestamme.

Usein kysytyt kysymykset

Ehdota Eazybreakia yrityksellesi

Pidätkö sivuillamme lukemastasi? Entä oletko ehkä kuullut tutultasi myös positiivisia asioita Eazybreakista, minkä ansiosta haluaisit sen käyttöön teidänkin yrityksessänne? Jos vastauksesi on kyllä, niin tässä pari vinkkiä asian esittelemisestä yrityksessäsi:

 • Mieti mikä muuttuu. Esimerkiksi Edenredin vaihtaminen Eazybreakiin tarkoittaa lounasmaksujen rajoittamista yhteen päivässä, mutta toisaalta pääsette eroon paperiseteleiden ja maksukorttien pyörittämisestä ja niihin liittyvästä hävikistä.
 • Mitä Eazybreak-tuotteita ehdotat. Lounassetelit vai sopimusruokailu? Liikuntaetu yksin vai yhdistettynä kulttuurietuun? Työmatkaetu erikseen vai Eazybreak Combo -tuotteessa yhdistettynä liikunta- ja kulttuurietuihin?
 • Mitä Eazybreak maksaa. Ostopäätöstä varten tarvitset tietysti tiedon Eazybreakin kustannuksista Tuotteemme hinnoitellaan kuukausittain veloitettavilla ja käyttäjäkohtaisilla maksuilla, jotka voit tarkistaa hinnastostamme työnantajalle.

Eazybreakin myyntitiimi auttaa sinua mielellään.
Email: [email protected]
Puh: 020 740 2730