Yrittäjän luontoisedut

Hinnasto

Hyödynnä Suomen Yrittäjät jäsenetu – saat Eazybreak mobiilipalvelun käyttöösi jopa 60 % alennuksella. Palvelu kannattaa ottaa käyttöön nyt heti, sillä 1.4.2018 mennessä rekisteröityessäsi säästät vielä enemmän.

Eazybreak normaalihinnat (2018):

 • 20 € / kk + 3,05 € / kk / työntekijä
  • 1,35 € / kk / työntekijä (lounas)
  • 1,05 € / kk / työntekijä (liikunta ja kulttuuri)
  • 0,65 € / kk / työntekijä (työmatka)

Eazybreak hinnat Suomen Yrittäjien jäsenille (2017-2018):

 • 5 € / kk + 1,20 € / kk / työntekijä (sisältäen lounas-, työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut)
  • 1.4.2018 mennessä rekisteröityneille Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille palvelun käyttö ilman 5 € kuukausimaksua vuoden 2018 loppuun asti
 • Suomen Yrittäjien jäsenedun tuoma alennus jopa 60 %

Eazybreakin kampanjaedut 2017-2018

Eazybreakin käytön voi aloittaa joustavasti kahden kuukauden kokeilulla, mistä ei veloiteta lainkaan palvelumaksuja. Kokeilun ajalta maksat siis vain käyttämistäsi eduista. Kokeilujakson jälkeen Eazybreakin käyttöä voi jatkaa suoraan, ja jäsenetutarjouksen mukaiset palvelumaksut veloitetaan maksetusta ennakosta.

Ilmaisen kokeilun lisäksi tarjoamme Suomen Yrittäjille ylimääräisenä jäsenetuna aloituskampanjan: kaikki 1.4.2018 mennessä Eazybreakiin rekisteröityneet Suomen Yrittäjien jäsenyritykset saavat mobiilipalvelumme käyttöönsä vuoden 2018 loppuun asti ilman 5 € / kuukausi maksua. Aloittaessasi heti Eazybreakin käytön säästät siis vielä ylimääräisen 60 € palvelumaksuissa vuoden 2018 aikana!

 

Usein kysyttyä Eazybreakin hinnoittelusta ja laskutuksesta

Voinko kokeilla Eazybreakiä ilmaiseksi?

Kyllä. Voit kokeilla Eazybreakiä palvelumaksutta rekisteröitymispäivästä katsoen seuraavan kuukauden loppuun. Tältä ajalta maksat siis vain käyttämistäsi eduista.

Mitä maksutapoja ennakkosaldon lataamiselle on?

Laskutuksessa vaihtoehtoina on e-laskutus tai paperilasku. Laskutuksen lisäksi ennakkosaldoa voi lisätä milloin tahansa verkkomaksuna käyttämällä verkkopankkitunnuksia, luottokorttia tai MobilePay-sovellusta (verkkomaksualustanamme toimii Paytrail).

Miten palvelumaksut veloitetaan?

Veloitamme palvelumaksut joka kuukauden 2. päivä maksetusta ennakkosaldosta.

Miten saan Suomen Yrittäjien jäsenetuhinnan käyttööni?

Hyödyntääksesi Suomen Yrittäjien jäsenedun käytä rekisteröityessäsi kampanjakoodia YRITTÄJÄT_EB. Tällöin yrityksellesi asetetaan kampanjahinta kokeilujakson jälkeen.

Miten maksan lisää ennakkosaldoa Eazybreakiin?

Eazybreakiin voi maksaa ennakkoa kahdella eri tavalla: automaattisella laskutuksella tai käymällä itse lataamassa saldoa tarvittaessa. Järjestelmämme arvioi jatkuvasti ennakkosaldon tilannetta ja muodostaa automaattisesti uuden laskun sopivalla summalla, kun on sen aika, mikäli automaattinen laskutus on valittu.

Jos lopetan Eazybreakin käytön lyhyen kokeilun jälkeen, saanko ylijääneen ennakkomaksuni takaisin?

Kyllä, mikäli teet lopetuspäätöksen kokeilujakson aikana. Tarjoamme kokeilujaksolle Tyytyväisyystakuun, jonka mukaan palautamme yrityksellesi ylijääneen ennakkosaldon. Kokeilujakson jälkeen palautuksia ei tehdä, mutta voit vähitellen käyttää ylijääneen ennakkosaldosi pois.

Rekisteröidy

Kysyttävää?

Jätä yhteystietosi ja kysymyksesi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköposti *

Puhelinnumero

Kysymys *