Yrittäjän luontoisedut

Miten käytän Eazybreak-etuja?

Eazybreak-etujen käyttämiseen et tarvitse mitään paperilipukkeita tai uusia maksukortteja – pelkkä matkapuhelin riittää maksujen tekemiseen. Kyseessä on siis mobiilipalvelu, mutta miten se ihan oikeasti toimii?

Aloittaakseen etujen käyttämisen yrityksen täytyy rekisteröityä Eazybreak mobiilipalveluun, mikä hoituu muutamassa minuutissa. Kun tämä on tehty, niin älypuhelimeen ladataan Eazybreak-sovellus, jolla omia etuja pääsee käyttämään. Peruslogiikka sovellusten käytössä on seuraava:

  1. Avaa sovellus ja kirjaudu käyttäjätunnuksillasi
  2. Valitse käyttöpaikka, johon haluat tehdä maksun
  3. Valitse maksun summa ja Maksa
  4. Saat sovelluksen näytölle mobiilisetelin eli kuitin maksusta. Näytä tämä kuitti kassalla, niin käyttöpaikan henkilökunta varmistaa maksun tiedot
  5. Maksu on valmis – nauti valitsemastasi palvelusta.

Usein kysyttyä Eazybreak-maksamisesta

Missä voin maksaa Eazybreakillä?

Eazybreak käy maksuvälineenä toimipaikoissa, jotka ovat rekisteröityneet Eazybreak-kauppiaiksi. Tutustu käyttöpaikkaverkostoomme käyttöpaikkahaussamme.

Miten kauan mobiiliseteli on voimassa?

Kun maksusi on tehty ja olet saanut mobiilisetelin matkapuhelimeesi, tulee seteli esittää kassalla samana päivänä. Maksu kannattaa tehdä vasta kassalla tai kun olet varma, että voit käyttää mobiilisetelin.

Tein maksun erehdyksessä väärään toimipaikkaan, mitä teen?

Ole yhteydessä asiakastukeemme heti, jotta voimme peruuttaa maksusi. Maksun peruutus on mahdollinen vain saman päivän aikana. 

Voinko peruuttaa maksuni?

Mobiilisetelin peruutus tulee tehdä maksupäivänä. Ole yhteydessä käyttäjätukeemme (arkisin klo 8-17) niin tarkistamme, onko setelin peruutus mahdollinen. Emme valitettavasti voi kaikissa tilanteissa taata edellisten päivien maksujen peruutusta.